Horoscopul lunii mai 2021: previziuni complete

Horoscopul lunii mai 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2021.

Berbec

Mișcarea cosmică dezorganizată a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău zodiacal. Sunt multe lucruri peste care trebuie să treci cu bine, pe care trebuie să le integrezi în propriul univers emoțional și să le rezolvi. Zilele lunii mai parcă te învață cum să ajungi la un real echilibru în raport cu tine. E o lecție de care ai nevoie.

Taur

Prima planetă care va aduce schimbarea în perioada următoare este Saturn. Mișcarea lui retrogradă îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din viață. Familia este ancora ta atunci când vine vorba de echilibrul emoțional. Partea profesională te ajută să descoperi lucruri noi despre propriile limite. Pentru tine, luna mai este o lună a acțiunii.

Gemeni 

Deși multe din posibilele scenarii care îți traversează mintea îți înfrânează acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei ultime luni de primăvară. Vrei și nu vrei să îți îndrepți mai mult atenția spre o anumită persoană. Chiar dacă, la nivel rațional, lucrurile îți sunt clare, cele mai importante sunt de fapt emoțiile care le însoțesc.

Rac 

Nu ai nici un plan stabilit sau obiective profesionale notabile, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Luna mai a acestui an aduce schimbări majore în viața ta. Indiferent că este vorba de lucruri la care nu percepi un impact direct asupra vieții tale, ești tot mai conștientă de caruselul social în care te afli.

Leu

Ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești, ajungi să te încrezi în ideea de karmă. Indiferent de cât de dificile sau extenuante vor fi contextele profesionale în care te vei afla, vei reuși să obții rezultate excepționale. Având în vedere rutina în care trăiești zi de zi, nu ar fi rău să încerci să experimentezi lucruri noi.

Fecioară

Nu îți dorești conflicte, dar le vei iniția. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori. Poate contextele în care te vei afla te vor ajuta de fapt să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima perioadă. Din păcate, te simți tot mai singură, dar egoismul care te caracterizează „te ține în mreje”. Nu ceri ajutor. Învață să faci ceva în legătură cu asta.

Balanță 

Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te forțează să redescoperi esența legăturii dintre voi. Orice proces are nevoie de timp și dedicare. Indiferent de acest aspect, trebuie să îți dai seama ce îți dorești tu cu adevărat. Chiar dacă maniera în care faci lucrurile poate fi bine intenționată, asta nu înseamnă că și percepția celor din jur va fi la fel.

Scorpion

Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. Această stare de sine te ajută să iei decizii corecte în această direcție. Zilele acestei luni sunt destul de grele din cauza situațiilor ambigue în care te vei afla. Indiferent de prognoza meteorologică care se anunță în perioada următoare, tu o să te afli în mijlocul naturii.

Săgetător

Anumite evenimente care au loc îți dau tot mai multe indicii că ceea ce trăiești nu este tocmai autentic. În tot ceea ce faci ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Oboseala care s-a acumulat te face să te îngrijorezi cu privire la starea ta psihică. Grija de sine este primul pas important pe care trebuie să îl faci în această direcție.

Capricorn

Da, îți place să fii înconjurată de persoane de calitate, dar asta nu mai reprezintă premisa compromisurilor în plan relațional. Ai renunțat la acest tip de comportament. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Luna mai a acestui an te va pune față în față cu provocări profesionale inedite. Este posibil să schimbi chiar și domeniul de activitate.

Vărsător

Se pare că ești tot mai ancorată într-o stare de spirit anxioasă. La acest moment, nu mai găsești ieșirea din „labirint”. Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă. Legătura Soare-Pluto poate amesteca lucrurile în viața ta. Vei face lucruri pe care le-ai negat sau ți le-ai refuzat dintotdeauna.

Pești

Chiar dacă modul în care se desfășoară evenimentele nu îți oferă indicii despre ceea ce va urma, rămâi concentrată. Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere a celor dragi. Ai nevoie de prea multă validare pentru a fi bine cu tine.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii mai 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii mai 2021?

Sursa

Recomandări