Horoscopul lunii martie 2018

Horoscopul lunii martie 2018

Luna martie începe intens pentru toate semnele zodiacale cu Luna Plină în Fecioară, pe data de 2 martie, un fenomen care va da de pământ cu multe dintre acestea. Practic, prima lună a primăverii vine să îi trezească pe unii la realitate și să îi răsplătească pe alții.


Berbec

Nu este o lună prolifică pentru tine, ba din contră, ar trebui să te aștepți la pierderi financiare. Poate că a venit momentul să îți dai seama că în unele lucruri nu merită să investești nici timp, nici bani și că ar trebui să îți canalizezi atenția pe ce e cu adevărat important. Pe la jumătatea lunii, s-ar putea să primești o lecție de la un prieten adevărat.

Taur

Până acum, ai plutit cu tot cu dragoste. Te-ai îndrăgostit, ai visat, ai trăit cele mai frumoase momente, dar a venit timpul să revii cu picioarele pe pământ. Încă nu ai găsit persoana potrivită și trebuie să recunoști acest lucru. Ție nu îți place să te complaci, dar parcă te-a cam luat valul în ultima vreme.

Gemeni

Începi să realizezi că certurile pe care le-ai avut în familie nu au făcut decât să te separe și mai mult de cei dragi, de aceea trebuie să fii mai atentă la modul în care le vorbești. Poate ar fi bine să îți ceri scuze într-un mod drăguț, care să îi sensibilizeze. Începutul lunii este favorabil pentru comunicare.

Rac

Din impuls, te grăbești să iei decizii greșite și nu vrei să îți asculți nicidecum rațiunea. Ar trebui să îți ții capul pe umeri și să mai renunți la micile plăceri care te pot costa destul de mult. Ai nevoie de un echilibru în viața ta sau de o persoană care să îți tempereze pornirile sentimentale. Cel mai probabil o vei găsi, însă nu în luna martie.

Leu

Dacă nu vei învăța din greșeli, în martie te poți trezi cu erori mai grave, pe care să nu le poți remedia sub nicio formă. Ai grijă cu cine alegi să îți împarți secretele, deoarece multă lume te poate trăda din invidie. Ar fi mai bine să nu spui nimănui ce probleme ai și să încerci să le rezolvi rând pe rând, căutând cele mai bune soluții. O veste bună te așteaptă la finalul lunii.

Fecioară

Ești destul de agitată în ultima vreme, iar acest lucru se întâmplă din cauza unor remușcări interioare, care nu îți dau pace. Deși ești o persoană rațională, ai tendința să te lași pradă pasiunii și să izbucnești mai ceva ca un vulcan. În martie, vei lua o decizie care s-ar putea să îți schimbe viitorul, însă trebuie să ai grijă dacă aceasta nu a fost cumva din instinct.

Balanță

Tot încerci să socializezi cu o persoană care nu își manifestă deloc interesul față de tine, dar pentru care ai dezvoltat o obsesie. Deși sunteți cei mai buni prieteni, tu îți dorești mai mult, așa că în luna martie te-ai decis să îți faci curaj și să spui lucrurilor pe nume. Fii foarte atentă la modul în care arăți ceea ce simți, deoarece Marte în casa comunicării îți poate da peste cap orice plan.

Scorpion

Deși primăvara îți bate la ușă, nu ai niciun gând care să te pună în mișcare, ci rămâi blocată în rutină. Acest lucru te poate afecta din punct de vedere emoțional, întrucât ai putea suferi o depresie majoră. Ți-ar prinde bine să mai ieși în oraș, să cunoști oameni noi și să te împrietenești, mai ales că de la jumătatea lunii o vei avea pe Venus de partea ta.

Săgetător

Primăvara aceasta, ești pregătită să dai lovitura! Cu alte cuvinte, vei avea o oportunitate la care mulți visează, însă trebuie să știi cum să o valorifici. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau o altfel de schimbare în viața personală. Îmbrățișează ideea cu optimism și nu îți fie frică de spontaneitate.

Capricorn

Luna martie va fi pentru tine o perioadă destul de dificilă, deoarece vei avea o mulțime de sarcini de dus la bun sfârșit, fără să primești vreun ajutor. Este vorba despre profesia pe care o ai, loc în care îți petreci majoritatea timpului. Cu Mercur în casa banilor, s-ar putea să ai câteva pierderi, care să te facă să devii mai responsabilă.

Vărsător

Încă de la începutul lui martie, ai o energie molipsitoare, care te va ajuta să faci față tuturor încercărilor. Ești o persoană care reușește să își păstreze zâmbetul pe buze, orice ar fi. Nu ar strica să le împrumuți din gândirea ta și celor din preajma ta, pentru ca totul să meargă ca pe roate. Nu ești zodia favorizată, însă cel puțin nu trebuie să te aștepți la ce e mai rău.

Pești

Cu Luna Plină în casa iubirii, s-ar putea să ai parte de câteva răsturnări de situație în martie. Mai precis, dacă ai deja un partener, e posibil să aveți ceva de împărțit, însă acel conflict să vă destabilizeze emoțional. În schimb, dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca singurătatea să își pună amprenta în viața ta și să te determine să cobori standardele, lucru care nu e întotdeauna potrivit. Sursa

Recomandări