Horoscopul lunii martie 2020: previziuni complete

Horoscopul lunii martie 2020: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii martie 2020.

Berbec

În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Îți dorești apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că aceasta este modalitatea prin care o poți obține. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările pe care viața ți le așterne în față.

Taur

Luna aceasta este pentru tine mult prea încărcată psihic. Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă și la nivelul stării de sănătate. Îți dorești cu ardoare să ai parte de începuturile la care visezi, dar te simți blocată. Indiferent ce spun cei din jur, tu ești singura care poate aduce schimbarea în viața ta.

Gemeni

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale pe parcursul acestei luni de primăvară. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan profesional. Din păcate, până în momentul de față ești singura care își pune piedici.

Rac

Sunt mulți cei care au încredere în tine, dar indiferent de ceea ce ți se transmite, consideri că nu ești suficientă și nu îți ești suficientă. Majoritatea deciziilor pe care le iei acum sunt inspirate de ceea ce îți dorești. În plan personal sunt mulți cei care te vor dezamăgi sau despre care consideri că o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Leu

Deşi frustrările pe care le-ai acumulat în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Această lună aduce zâmbete şi culoare în viaţa ta, în ciuda vremii mohorâte. Dacă este vorba despre carieră, astrele se „agită” să îţi ofere oportunităţi interesante. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă și să atragi șansele de partea ta.

Fecioară

Chiar de la începutul acestei primăveri vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău.

Balanță

Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim. Duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui „nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri sau valori în care crezi cu adevărat și îți este frică să se „strice”. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana-cheie din viața ta.

Scorpion

La o introspecție atentă, descoperi că nu ai depășit experiențe traumatizante, care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului interior. E momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile nocive și repetitive pe care le ai. Deși acestea te îndeamnă de la spate să acționezi într-un anume fel, nu trebuie să uiți cine ești cu adevărat.

Săgetator

Starea de anxietate din ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc și îți „hrănește” dorința de autodepășire. Lucrurile încep să prindă contur și profesional. Te simți sprijinită de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial.

Capricorn

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jur. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Începutul primăverii aduce o îmbunătățire a tonusului psihic. Vitalitatea care te caracteriza își „reintră” în drepturi. Nimic din ceea ce urmează să trăiești nu e la voia întâmplării.

Vărsător

Din păcate, insiști pe lucruri despre care știi că nu vor fi niciodată cum îți dorești. A te „dezlega” de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare.

Pești

La începutul acestei luni au loc multe schimbări bruște de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Lucrurile din jurul tău pare că au un ritm amețitor. Te lași „înșelată' de aparențe. Universul tău interior și propriile emoții sunt duale și nu te mai poți încrede nici măcar în propria persoană.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii martie 2020?

Sursa

 

Recomandări