Horoscopul lunii noiembrie 2016. Perioadă de schimbări pentru zodii

Horoscopul lunii noiembrie 2016. Perioadă de schimbări pentru zodii

Luna noiembrie 2016 vine cu o serie de schimbări pentru nativii unor zodii. Multe dintre acestea se referă la planul profesional, dar și la planul sentimental.

noiembrie

Unele zodii vor trece prin noi experiențe, care le vor ajuta să evolueze în plan spiritual. Vor descoperi sensuri noi în probleme vechi și vor reuși să depășească unele bariere ce păreau până acum de netrecut.

Vor fi tensiuni pentru unii nativi, care se vor simți constrânși și vor avea de furcă în a-și ține sentimentele sub control. Per total, noiembrie 2016 este o lună a trăirilor și a noilor oportunități.

Berbec

Prima parte a lunii te supune unor încercări la locul de muncă. Ai de luat unele decizii de moment și vei fi pus în situații limită de multe ori. Nu te teme, aceste lucruri vor fi în avantajul tău, pentru că vei avea mult de învățat din aceste experiențe.

De la jumătatea lunii, vei vedea că eforturile tale profesionale vor fi răsplătite cum se cuvine. Totuși, trebuie să rămâi cu capul pe umeri.

În ultima săptămână din noiembrie, apar unele momente delicate în planul familial. Se prefigureză câteva certuri cu persoana iubită, dar cel mai important este să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite.

Taur

Luna noiembrie debutează cu schimbări pentru tine. Acestea pot fi la locul de muncă, dar și în plan sentimental, unde lucrurile au început să scrârțăie de ceva vreme. Vei fi supus unor situații mai stresante, dar vei reuși să treci cu brio peste ele.

La jumătatea lunii, simți o schimbare în gândire. Începi să privești lucrurile cu alți ochi, iar unele dintre vechile prejudecăți încep să dispară.

Finalul de lună îți aduce unele noutăți în planul familiei și în cel amoros. Poate fi vorba despre o nouă relație sau despre o despărțire abruptă.

Gemeni

Noiembrie este o lună foarte interesantă pentru tine, iar schimbările nu întârzie să apară. Acesta se pot referi la schimbarea domiciliului sau la schimbarea locului de muncă. Oricum, nu trebuie să te temi de aceste noutăți.

La jumătatea lunii, vei intra în unele conflicte la locul de muncă, iar tensiunile se vor extinde și la relația cu persoanele apropiate. Este o perioadă în care trebuie să ai grijă ce spui.

La sfârșit de lună, vei descoperi că o persoană dragă ție nu este tocmai cine credeai că e cu adevărat. Lucrurile stau bine în plan financiar, iar asta îți dă siguranță.

Rac

Ai parte de o lună noiembrie frumoasă. Începutul lunii vine cu câștiguri financiare, iar acest lucru îți dă o mare încredere în propriile forțe.

La jumătatea lunii, ai tendința să te supraestimezi și să cazi într-o capcană. Trebuie să te gândești bine la ce poți să faci și la ce trebuie să faci. Este frumos să visezi cu ochii deschiși, dar ai grijă să nu rămâi blocat în lumea viselor.

Sfârșitul de lună îți aduce pacea din sânul familiei, la care visai de o bună perioadă de timp. Te gândești la viitor și îți faci planuri pentru Anul Nou.

Leu

Luna noiembrie 2016 debutează cu împlinire în planul amoros. Vei avea parte de toată dragostea disponibilă din partea persoanei iubite. Lucrurile pot evolua foarte mult și te poți gândi chiar și la căsătorie!

Jumătatea lunii vine cu o incertitudine în ceea ce privește locul de muncă. Lucrurile nu stau tocmai roz aici și trebuie să dai dovadă de tărie de caracter.

Sfârșitul de lună te pune în fața unei decizii importante, care te solicită și te face să ai mari îndoieli.

Fecioară

La începutul lui noiembrie vei avea ocazia să înveți să te pui în pielea celorlalți. Acest lucru te va face să vezi viața cu alți ochi și să nu te mai pui doar pe tine pe primul plan.

La jumătatea lunii, locul de muncă îți pune nervii la încercare. Tensiunea îți spune cuvântul și simți nevoia să izbucnești. Totuși, ar fi bine să îți ții nervii sub control.
Finalul de lună aduce unele probleme minore de sănătate. Te gândești să îți iei o vacanță și să pleci într-un loc unde poți să te relaxezi din voie.

Balanță

Pentru nativii în zodia Balanță, această lună se rezumă la un singur cuvânt și anume „imprevizibil”. E greu de prevăzut anumite situații, probleme sau lucruri pentru această lună. Însă, acest lucru este valabil și pentru personalitatea ta. Ești atât de vulnerabil încât va fi imposbil chiar și pentru cea mai apropiată persoană să intuiască ce își trece prin cap.

Ca niciodată, luna această nu trebuie să-ți faci probleme din cauza banilor. Te-ai încadrat cu cheltuielile și ești pe linai de plutire cu finanțele.

Când vine vorba de familie, în luna noiembrie va fi o atmosefră fericită și liniștită. Le vei oferi membrilor familiei surprize, în semn de respect și afecțiune.

Scorpion

Vei începe luna în forță, iar energia debordantă pe care o ai te ajută să rezolvi multe sarcini. În plus,, vestea bună e că vei fi recompensat pentru eforturile tale și există posibilitatea să primești chiar și bonusuri pe lângă felicitări.

Dincolo de performanțe, încearcă să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma. Deși ești obișnuit să petreci și să te distrezi, având în vedere că ai multe de rezolvat în această lună, nu prea îți permiți să mergi obosit la muncă.

Pe plan amoros ești există câteva neînțelegeri cu persoana iubită, din cauza încăpățânării tale de a discuta și a rezolva o problemă serioasă. Comunicarea este cea mai simplă metodă de rezolvare a lucrurilor!

Săgetător

În această lună sunt încurajate afacerile și negocierile, însă, atenție, făcute corect și cinstit. Ai grijă însă și fii atent la ceea ce semnezi, pentru că spre sfârșitul lunii vei avea de-a face cu oameni de rea credință.

Luna începe extrem de bine, însă se termină extrem de prost. Lipsa de energie, suprasolicitarea și stresul și-au pus amprenta asupra ta și ești demoralizat. În plus, vei intra în contact cu persoane lipsite de empatie. Nu te stresa și mai tare să le faci față tuturor, pentru că nu vei reuși să mulțumești pe toată lumea.

Sfaturile pentru sfârșitul lunii este acela să încercați să găsiți o cale care să vă liniștească.

Capricorn

În prima parte a lunii noiembrie ești irascibil și arogant. Oamenii care te cunosc știu că această atitudine o ai în anumite momente, însă pentru persoanele noi nu care intri în contact, acest tip de comportament nu este justificat.

De la jumătatea lunii încerci să schimbi această atitudine și asta presupune să comunici mai mult. Nu este în stilul tău să vorbești fără să te afli în treaă, însă sunt situații când ești nevoit să faci asta.

Pe plan amoros, lucrurile se îndreaptă către o direcție favorabilă, însă pe plan financiar lucrurile nu merg atât de bine. Însă, vestea bună este că într-o lună și partea financiară va reveni la normal.

Vărsător

În această lună ai toate șansele să ieși în evidență la muncă, dacă stii să îți prioritizezi sarinile. Ține cont de faptul că pe 15 noiembrie este cea mai bună zi din lună din punct de vedere profesional. Apar câteva schimbări în Casa Domiciliului, ceea ce este posibil să te muți într-o altă casă.

În ceea ce privește relația amoroasă, apar unele probleme. Dacă vei sta să analizezi relația, vei observa că vei avea multe de pierdut. Așadar, comunică, despică firul în patru și încearcă să rezolvi situația, pentru că riscați să o luați pe drumuri separate. Pe cât de bine începe luna, pe atât de prost se încheie, pentru că vei suferi.

Pești

Luna aceasta parcă s-au aliniat planetele pentru tine. Nu există ceva negativ pentru zodia Pești în această lună. Există posibilitatea să beneficiezi de o mărire salarială, care vine la fix având în vedere că prietenii vin cu propunerea de a pleca în excursie.

Ești impresionat de poveștile anumitor oameni și vrei să ajuți. Din acest motiv pot interveni câteva discuții cu partenerul de viață, pentru că el consideră că investești prea multe sentimente în probleme altora. Însă, va înțelege că sunt oameni care au nevoie de ajutor și te va susține.

Sursa

Recomandări