Horoscopul lunii noiembrie 2018

Horoscopul lunii noiembrie 2018

În luna noiembrie avem multe evenimente astrale care aduc schimbări în viețile tuturor nativilor, fiți atenți la deciziile pe care le luați și nu vă lăsați păcăliți de persoanele din jurul vostru. Vedetele lunii sunt Scorpionii care învață din greșeli și au parte de multe satisfacții pe plan financiar!

Berbec

În această lună ți-ai propus să faci multe schimbări în viața ta. Vrei să te reconectezi cu persoane pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și să îți faci contacte noi, să cunoști persoane de la care să înveți diverse lucruri. Este important să ai răbdare și să nu acționezi sub impulsul momentului mai ales dacă trebuie să semnezi documente, acte, să faci unele achiziții majore sau poate să pleci în afara orașului sau în străinătate. Au loc discuții serioase despre bani sau carieră, pot apărea responsabilități și angajamente în plus pe care trebuie să le iei în serios. Relația de cuplu poate trece prin perioade încărcate, crize emoționale.

Recomandat - Ai încredere că vei reuși să rezolvi problemele de la serviciu.
Nerecomandat - Să lucrezi singur, o echipă te poate ajuta!

Taur

În noiembrie trebuie să îți faci mai mult timp pentru tine, pentru a face toate lucrurile care îți aduc plăcere și te relaxează. Este o lună încărcată, trebuie să iei multe decizii și să-ți stabilești planurile pentru perioada următoare. Vei avea parte de multe întâmplări inedite, răsturnări de situație când te aștepți cel mai puțin. Vei avea noroc și alături de persoane binevoitoare vei reuși să rezolvi o problemă legată de o proprietate sau o sumă de bani. Apar oportunități neașteptate de dezvoltare profesională, profită de toate șansele care ți se oferă. Pe sectorul dragostei ai parte de provocări, păstrează-ți calmul!

Recomandat - Organizează o plecare în străinătate alături de persoane dragi.
Nerecomandat - Evită să faci afaceri cu femei sau să dai bani cu împrumut!

Gemeni

Ai multă energie și entuziasm să termini la timp proiectele pe care le-ai început. Dezvolți planurile pentru viitor și ești susținut astral să îndeplinești lucrurile pe care ți le dorești cu adevarat, pentru care muncești cu pasiune și dăruire. Surprize neașteptate te așteaptă luna aceasta te vei apropia cu pași repezi de succes. Veniturile sunt în creștere, primești bani, bonusuri, cadouri. Mercur retrograd va aduce în prim-plan situații din trecut, pe care nu le-ai rezolvat și de care trebuie să te ocupi. În relația de cuplu poți experimenta neliniște, posibile neînțelegeri cu partenerul de viata. Prietenii reușesc să vă înveselească.

Recomandat - Rezolvă problemele care stau în calea fericirii tale.
Nerecomandat - Crizele emoționale.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac trebuie să se concentreze pe relația de dragoste, să observi și nevoile partenerului, să îți schimbi atitudinea neprietenoasă. Pentru funcționarea relației, trebuie să renunți la a mai fi încăpățânat. Tensiunea și micile probleme se pot risipi spre sfârșitul lunii, când ai parte de momente speciale, surprize, poate un weekend romantic. Apar multiple posibilități de mărire a veniturilor, găsești surse noi de venit, vei munci mult însă vei fi recompensat pe măsură. Administrează cu atenție bugetul, există posibilitatea să faci multe cumpărături. Dacă trebuie să dai examene sau interviuri ești bine aspectat.

Recomandat - Fa-ți ordine în gânduri, relaxează-te, dormi mai mult și adoptă o dietă sănătoasă!
Nerecomandat - Dificultăți în comunicarea cu ceilalți.

Leu

În aceasta lună, vei conștientiza cât de importantă este sănătatea, ai nevoie să-ți găsești echilibrul. Vitalitatea este scăzută, deasemenea sunt foarte benefice mișcarea și plimbările în aer liber, adoptă un stil de viață sănătos. Stresul și agitația, nemulțumirea pot cauza tulburări cronice. Te vei bucura de multe surprize din partea celor dragi, au loc evenimente plăcute, te simți apreciat și iubit, atenția este deasupra ta, ca un reflector. Vei primi informații care te va ajuta în dezvoltarea planurilor de viitor. Se poate să primești o mărire a salariului sau o avansare pe o poziție mai bună. Legi relații de prietenie, care se vor dovedi benefice.

Recomandat - Aveti nevoie de odihnă și hrană sănătoasă!
Nerecomandat - Stai departe de persoane negativiste.

Fecioară

Ai o intuiție foarte bună, ești înclinată către spiritualitate, reușești să înțelegi cum să rezolvi niște probleme din trecut, care te țin pe loc. Încercă să eviți orice neînțelegere, nu mai analiza sau critica. Sunt posibile deplasări în afara orașului, în interes de serviciu, ai parte de o călătorie care este foarte importantă. Mariajul poate întâmpină diverse obstacole, mici certuri și tensiuni, unele parteneriate se pot încheia sau sunt puse pe pauză o perioadă de timp. Este important să comunici sincer, pentru ca relația să treacă testul timpului. Te poți gândi să întemeiezi o familie, să ai un copil.

Recomandat - Este important să-ți păstrezi calmul și răbdarea, chiar dacă apar întârzieri, nu te stresa inutil, toate se întâmpla la momentul potrivit.
Nerecomandat - Reproșuri aduse partenerului.

Balanță

A sosit momentul să fii curajos și încrezător în propriile forțe, au loc schimbări semnificative, te poți transforma în cea mai bună versiune a ta. Noiembrie îți poate aduce oportunități extraordinare, pe care nu ai voie să le ratezi, momente importante în carieră, vei întâlni persoane care te vor ajuta în dezvoltarea profesionala. Se poate să primești și vești care să-ți strice liniștea pentru un scurt moment însă vei găsi o soluție potrivită. Povestea de dragoste prezintă multe schimbări îți vei da seama cum este partenerul în realitate. La sfârșitul lunii te vei bucura de musafiri, probabil să organizezi o mică petrecere.

Recomandat - Atmosferă veselă și prietenoasă în familie.
Nerecomandat - Călătoriile în interes de afaceri.

Scorpion

Luna această vei învăța din greșeli, reușești să strângi toate informațiile necesare pentru dezvoltarea personală și profesională, toate planurile și așteptările încep să prindă contur. O lună generoasă pe sectorul financiar, primești bani din toate părțile, cadouri, bonusuri și venituri din surse neașteptate. Este timpul să-ți reorganizezi tot programul, să îți schimbi atitudinea. Nu vrei să te bazezi pe ceilalți, de teamă să nu fii dezamăgit. În relația de iubire poți experimenta gelozia sau neîncrederea, venită din partea partenerului sau invers. Reușești să rezolvi probleme legate de casă, cumperi lucruri noi pentru locuință.

Recomandat - Profită de talentele tale înnăscute!
Nerecomandat - Izolarea, teama de a avea încredere în oameni.

Săgetător

Luna aceasta depășești rând pe rând toate obstacolele care îți stau in cale, faci lista priorităților, accepți cu entuziasm fiecare provocare, aleagă părțile bune din tot ceea ce se întâmplă, vezi jumătatea plină a paharului. Ești hotărât să faci unele schimbări, vei încerca să ieși mai des cu prietenii, sa te distrezi și să îți ocupi timpul liber cu acele activități care te încarcă cu bucurie. Atenția este îndreptata către copiii și tinerii din familie, pot apărea unele situații în legătură cu educația lor. Poți merge cu încredere la interviuri pentru un loc nou de munca,te vei ocupa de afaceri și poți avea realizări importante.

Recomandat - Este un moment potrivit pentru a lansa o afacere, un proiect.
Nerecomandat - Nu sunt recomandate cheltuielile inutile.

Capricorn

Trebuie să fii atent să nu pierzi unele oportunități, care te pot ajuta să avansezi mult mai rapid, este momentul ideal pentru a pune bazele unor proiecte sau a termina ceva început mai demult. Te vei înconjura de oameni puternici, care te susțin și îți oferă sprijin. Te vei ocupa de o problemă de sănătate, a ta sau a cuiva din familie. Dacă ai de făcut unele deplasări, atenție cu vehiculul, documentele, bagajele, banii etc. Relația de dragoste poate deveni plictisitoare sau chiar monotonă, trebuie să aduci puțină pasiune, aprinde scânteia iubirii, nu aștepta totul din partea celui drag. Unele relații de prietenie pot trece prin anumite tensiuni.

Recomandat - Descoperă noi metode de a-ți petrece timpul liber.
Nerecomandat - Stresul și energia negativă.

Vărsător

În această lună reușești să-ți duci la final toate planurile. Ești pe val și atragi atenția tuturor! Dacă dorești să începi o noua afacere sau colaborare este o perioadă favorabilă. Este posibil să cunoști o persoană cu care să legi o frumoasă prietenie. Un prieten mai vechi posibil să îți solicite ajutorul, ii oferi sfaturi utile sau chiar îi dai soluția pentru rezolvarea problemei. Trebuie să-ți găsești echilibrul între viața sentimentală și viața profesională, posibil ca in ultimul timp balanța să încline spre muncă. Dacă ești singur poți întâlni o persoană interesantă, care te capteze și să te fascineze. Dacă ești într-o relație serioasă te gândești la întemeierea unei familii.

Recomandat - Mutări și schimbări în locuință.
Nerecomandat - Să fii sceptic cu privire la intențiile partenerului de viață!

Pești

Luna noiembrie aduce finalul unor relații care pot fi toxice, poate despărțirea de unele obiceiuri nocive sau chiar de acele persoane care nu va sunt benefice. Lasă-te ghidat de instinct și veți reuși să iei cele mai bune decizii. Apar posibilități de a crește veniturile, ai idei bune, originale, creativitatea este o resursă puternică. Dacă vei avea discuții serioase, trebuie să spui tot ceea ce te deranjează, altfel nu vei rezolva nimic, nu da importanță părerilor pesimiste ale celor din jurul tău. Te confrunți cu o situație legată de o proprietate, cumperi sau vinzi ceva important. Ai nevoie să te îngrijești pentru a putea face față tuturor provocărilor!

Recomandat - Păstrează-ți punctul de vedere și ai încredere în intuiția ta.
Nerecomandat - Relațiile nefuncționale. Sursa

Recomandări