Horoscopul lunii noiembrie 2019

Horoscopul lunii noiembrie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2019.

Berbec

Tensiunea pe care o receptezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a lunii. Reputația pe care o ai în plan profesional va trebui protejată pe parcursul întregii luni. Gesturile tale sunt ușor interpretabile, iar tu trebuie să dai dovadă de multă siguranță de sine.

Taur

Jupiter pare să aibă o mișcare tranzitorie în semnul tău. Maniera în care alegi să faci lucrurile va fi definitorie pentru starea ta de spirit. Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită. Câștigarea încrederii celor din jur are la bază un proces de durată, care nu ar trebui neglijat sau minimalizat.

Gemeni

Impactul stărilor tale interioare asupra traiectoriei carierei este evident pentru cei care te cunosc. Dorința de a le face pe plac altora se estompează odată cu creșterea încrederii în sine. Acum știi că trebuie să pui limite clare în raport cu anumite persoane și nu vei face nici un compromis în acest sens.

Rac

Persoanele născute sub această zodie trebuie să fie precaute cu privire la deciziile pe care le iau. Deși alegerile de natură rațională ne oferă senzația că sunt mai sigure, emoțiile sunt cele care ne dictează existența. Indiferent de provocările acestei luni, vei reuși să petreci mare parte din timp alături de cei care te energizează psihic.

Leu

Influența pe care o ai asupra celor din jur este de natură vindecătoare. În orice context te-ai afla, ai mereu un cuvânt de bine de spus în raport cu ceea ce se întâmplă. Alegi să vezi partea plină a paharului, deoarece ești conștientă că tu ești singurul dirijor al propriei vieți. Pentru tine luna noiembrie este despre echilibru.

Fecioară

Relațiile platonice nu sunt ceva ce-ți dorești în viața ta, dar în anumite contexte reușești să adopți o atitudine tolerantă. Venus și Marte se mută pe o altă traiectorie, iar tu vei fi din ce în ce mai agitată cu privire la anumite alegeri. Pentru tine este important ca ceea ce faci să te definească și să te împlinească.

Balanță

Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să-ți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta.

Scorpion

Firea ta mult prea calculată și introvertită te îndeamnă să te privezi de un stil de viață mai exuberant. Zilele lunii noiembrie sunt încărcate cu tot felul de responsabilități administrative sau profesionale, iar asta îți va ocupa cea mai mare parte a timpului. Se impune găsirea unui echilibru între personal și profesional. Pierzi din vedere lucrurile esențiale. Prieteniile care au un scop ascuns se vor anula de la sine, fără ca măcar să-ți dai seama de acest lucru.

Săgetător

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. La birou vei trece prin situații dificile, care îți vor testa loialitatea. Iubirea de care ai parte în plan personal te ajută să ai mai multă încredere în tine. Lasă-te purtată de acest sentiment!

Capricorn

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Relațiile importante pentru tine îți vor solicita dedicarea în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Vărsător

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Zilele lunii noiembrie te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. Îmbrățișezi cu entuziasm orice statut social care ți se alocă, deoarece știi că schimbarea se află în tine.

Pești

Pe parcursul acestei luni, sprijinul celor din jur va fi esențial. Deși dintotdeauna ai fost o fire independentă, știi să îți respecți limitele. Viața personală reprezintă intimitatea ta și nu vorbești cu oricine despre dinamica ei. Luna noiembrie se află sub ocrotirea Lunii. Adopți noi norme de valoare și visezi cu ochii deschiși la ceea ce va urma în viața ta. Sursa

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii noiembrie 2019?

Recomandări