Horoscopul lunii octombrie 2016

Horoscopul lunii octombrie 2016

Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Balanță și conjuncția Marte-Pluto în Capricorn, lucrurile nu sunt deloc roz pentru mulți nativi în această lună. Vestea bună este că totul va intra pe un făgaș normal în ultimele zile ale intervalului.

femeie_toamna

Berbec

În prima jumătate a lunii octombrie, vei avea foarte multă energie. Cu ea îți vei duce la bun sfârșit planurile, doar dacă vei ști cum să-ți folosești energia în acest sens. După multe luni în care planetele au fost în opoziție, vei avea o perioadă relaxantă, dată de tranzitarea târzie a lui Venus. Cu Jupiter în opoziție, ești încurajat să mai lași munca și să te implici în activități care-ți fac plăcere.

Taur

Încearcă să termini ce-ai început în primele săptămâni din octombrie. După această perioadă, tranzitarea lunii Marte se va încheia, iar Soarele și Mercur, aflate în opoziție, vor duce la multe schimbări. În această perioadă, vei fi mai implicată în relațiile de familie și-ți vei face timp să te vezi și cu prietenii. Este posibil să te impliciti emoțional într-o nouă relație.

Gemeni

Dacă primele zile din luna octombrie sunt bune pentru a finaliza unele acțiuni, în ultimele, trebuie să faci tot posibilul să eviți scandalurile. Până pe 30 octombrie, vei sta bine la capitolul bani. Intervalul este prielnic și pentru a începe o nouă relație ori chiar să-ți schimbi locul de muncă. Apropierea lui Mercur de Jupiter, în perioada 12-13 octombrie, vine cu vești bune, optimism.

Rac

Până pe 29 octombrie, ai toate șansele să-ți extinzi orizontul. Pe 13 octombrie, este posibil să fii nevoit să te confrunți cu o situație care să-ți dea ceva bătăi de cap, pentru a-ți atinge scopul. Te vei enerva pe oamenii care vor sta în calea ta. În perioada 1-10 octombrie, vei începe noi proiecte. Gândește-te de două ori înainte de a acționa, pentru a avea succes.

Leu

Luna octombrie este una în care lucrurile vor merge ca pe roate pentru tine. Stai foarte bine cu sănătatea și virilitatea și te vei înțelege foarte bine cu cei din jur. Ai mai multă încredere în tine! Doar așa vei reuși pe orice plan. Zilele de 12 și 13 octombrie sunt numai bune pentru petrecerea timpului alături de persoanele dragi.

Fecioară

Cresc șansele în dragoste și la bani pe tot parcursul lunii. Vei fi foarte sensibil la anumite schimbări cărora va trebuie să le faci față. Fii încrezător în forțele proprii, căci este o bună perioadă pentru a face progrese, atât la muncă, cât și în viața personală. Pentru că Soarele va fi în apropierea planetei Mercur, concentrează-te pe comunicarea cu cei din jur, în special în perioada 24-30 octombrie.

Balanță

Până pe 30 octombrie, norocul îți va surâde. Ești optimist, plin de viață, generos și te vei conecta cu oamenii, așa cum reușeai să faci pe vremuri. Deja te vei focusa pe ce trebuie să faci în anul care vine, căci nu-ți place să-ți pierzi timpul. Este o bună perioadă pentru un nou început.

Scorpion

După ce ai făcut atât de multe compromisuri pentru ca soarele să strălucească și pe strada ta, vei reuși să execelezi în această lună (sau la începutul ei), odată cu ziua ta de naștere. Fii încrezător și visele tale se vor transforma în realitate!

Săgetător

Cu toate că aceasta este o lună numai bună să avansezi profesional, vor exista câteva neplăceri cu care te vei confrunta. În prima jumătate a lunii, concentrează-te pe muncă, căci răsplata nu va întârzia să apară. În ultimele zile din luna octombrie, stai departe de certurile cu apropiații, pentru ca lucrurile să nu avanseze neplăcut.

Capricorn

Compromisurile pe care le-ai făcut în ultima lună vor continua și în prima săptămână din octombrie. Motivul? Planetele Marte și Jupiter se vor afla în opoziție. Această antiteză poate da rezultate bune doar dacă ții sub control energia debordantă cu care te vei confrunta pe tot parcursul lunii.

Vărsător

Octombrie este încă o lună excelentă pentru tine, în principal datorită planetei Jupiter. Vei avea parte de lucruri frumoase în primele trei săptămâni. Nu lăsa rezolvarea lucrurilor importante pe ultima sută de metri. Alinierea lui Mercur și Jupiter în data de 11 octombrie îți va aduce numai beneficii.

Pești

Octombrie se va dovedi o lună mai activă și mult mai prietenoasă pentru nativii Pești comparativ cu luna septembrie 2016. Cu cât ești mai pozitiv, cu atât vei reuși să treci peste neplăceri. Prin urmare, speranțele și visele au toate șansele să se îndeplinească în luna octombrie 2016.

Sursa

Recomandări