Horoscopul lunii octombrie 2018

Horoscopul lunii octombrie 2018

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii octombrie 2018.

Berbec

Vibrațiile astrelor îți oferă o lună octombrie plină de exuberanță și armonie. Vei fi concentrată pe depășirea propriilor limite, chiar și când vine vorba de relația personală. În carieră vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie, în sfârșit, apreciate. Per ansamblu, această lună îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Taur

Îți aloci o pauză de la tot ce trăiești și te retragi pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te ajută să dai un nou sens propriei vieți. Luna octombrie poate fi considerată un nou început. Persoanele dragi apreciază modul în care reușești să-ți accesezi resursele interioare.

Gemeni

Fluctuațiile financiare de care ai parte te scot din zona de confort. Nu reușești să-ți organizezi resursele astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. În această lună există posibilitatea să ai parte de un nou început profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă de talentele pe care le ai.

Rac

Atunci când vine vorba de carieră sau proiecte profesionale, ești prima care dă cărțile pe față. Nu îți plac minciunile și jocurile „alunecoase. Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul. Dacă în familie au loc conflicte, e indicat să nu intervii. Te încarci cu energie negativă.

Leu

Pe parcursul lui octombrie e indicat să dai un pas înapoi din fața oricărei provocări. Agitația de la birou și din familie te determină să fii categorică atunci când îți expui părerea. Deși comportamentul tău nu e acceptat de cei din jur, nu te explici. În mai multe momente vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Profită de aceste experiențe!

Fecioară

Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte adaugă un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca în orice perioadă a anului. În ceea ce privește familia, ai tendința să-i neglijezi pe cei dragi pentru a te ocupa de propria persoană. Este important să faci ceea ce simți.

Balanță

După o perioadă agitată, în sfârșit astrele îți transmit echilibru și armonie. Starea ta interioară suferă modificări substanțiale în ceea ce privește viața personală. Alegeri dificile și preocupări stresante își fac simțită prezența atunci când vine vorba de carieră. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a lunii octombrie, lucrurile încetinesc. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură. Cu toate astea, este de preferat să ceri și sfatul unei persoane avizate.

Scorpion

Tot ceea ce se întâmplă pe parcursul acestei luni are în vedere împlinirea ta în plan personal. Întâmplările, deciziile, atracțiile – toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la viitor. Deși așteptările tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu faci niciun compromis. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Săgetător

În această lună reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ești responsabilă. În viața personală o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Îți dorești apropierea de anumite persoane și consideri că aceasta este modalitatea prin care o poți obține. Finalul lunii se anunță interesant pentru carieră.

Capricorn

Tot ceea ce trăiești în zilele lunii octombrie te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți armonios din punct de vedere personal. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai.

Vărsător

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează psihic. Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul lor reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările pe care viața ți le așterne în față.

Pești

Luna aceasta este încărcată din punct de vedere psihic. Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare. Ai de cărat un bagaj emoțional greoi, iar ancorele emoționale pe care le ai nu par să te ajute. Sursa

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii octombrie 2018?

Recomandări