Horoscopul lunii septembrie 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017

Află ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii septembrie 2017.

Berbec 

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice în septembrie decât nevoia de armonie emoțională sau de liniște în familie. Drumul către reușită nu e ușor, ceea ce se observă la nivelul energiei, deoarece stările de neliniște continuă să te dezechilibreze. Familia devine prioritară, pentru că alături de cei dragi simți că reușești să-ți găsești liniștea.

Taur

Încă de la începutul lunii ai o dispoziție schimbătoare și cei din jur nu prea știu la ce să se aștepte. Acest comportament îți aduce doar dezavantaje în toate sectoarele vieții și de aceea e important să înveți să fii mai constantă în idei, sentimente, acțiuni. Cariera își urmează cursul, deși tu nu faci prea multe în acest sens, ci ești doar foarte norocoasă.

Gemeni

Nu are nici un rost să începi septembrie cu o dispoziție negativă, mai ales dacă asta se datorează unor persoane care ți-au demonstrat că nu-ți apreciează dedicarea. La birou ai parte de zile tensionate, deoarece deadline-ul unui proiect important e foarte aproape și ai senzația că până în prezent nu ai reușit să inserezi în munca ta cele mai bune idei.

Rac

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante și fortele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție. Persoana iubită este posibil să fie avansată, iar ție îți revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la viitor. Weekend-urile sunt rezervate pentru familie, deoarece aveți mai multe zile de naștere de sărbătorit.

Leu

Ești fericită să lași pe altcineva să preia controlul, mai ales atunci când vine vorba de activitatea de la birou; tu ai în minte lucruri mai importante pentru viitorul tău emoțional. Din fericire, ai în jur oameni fideli pe care te poți baza în orice context. Familia pare că te instigă la conflicte, pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îți trăiești viața.

Fecioară

Totul ține de detalii pe parcursul lunii septembrie și e foarte posibil ca acestea să te doboare, dacă nu faci un efort suplimentar pentru a te concentra așa cum trebuie. Viața personală ocupă locul secundar în zilele care urmează, deoarece partea profesională îți oferă câteva oportunități de care trebuie să profiți la maximum. Anumite zile din lună se anunță a fi decisive în ceea ce privește un proiect important la care lucrezi.

Balanță

Influențele planetare de la începutul acestei luni îți dau impresia că ești mai singură decât în realitate. Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, pentru că acest tip de atitudine nu poate decât să te dezavantajeze.

Scorpion

Viața amoroasă e singura unde tu dirijezi cursul evenimentelor. În septembrie ai șansa să obții împrumutul dorit sau să rambursezi o sumă de bani și acest lucru te ajută să scapi de o mare parte din stresul financiar. Chiar dacă momentele pe care le trăiești în plan personal nu sunt atât de intense ca altădată, rămâi pozitivă și optimistă.

Săgetător

Consecințele acțiunilor tale prezente se vor observa abia în lunile următoare și de aceea e important să fii precaută. Influențele pe care le are Luna nu vor fi benefice și de aceea septembrie va fi una dintre cele mai grele luni din an. Au loc evenimente bulversante, agasante din punct de vedere emoțional și trebuie să fii mereu pregătită să le faci față.

Capricorn

Pe parcursul lunii vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoțional și, fie că ești singură sau nu, cauți să găsești niște răspunsuri. Disonanța astrală actuală indică o insatisfacție emoțională, diferențe de opinie și conflicte în plan personal. Este de la sine înțeles că în perioada următoare viața profesională nu va fi prioritară pentru tine.

Vărsător

Chiar dacă în mintea ta lucrurile sunt foarte bine aranjate, în perioada următoare o să ai senzația că trăiești viața altei persoane. Nu te regăsești în nimic din ceea ce ți se întâmplă și nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Cariera pe care o ai este ceea ce îți dorești în plan profesional, dar, chiar și așa, este loc de multe îmbunătățiri.

Pești

Astrele conlucrează alături de tine în tot ce întreprinzi. Deși nu reușești să-ți dai seama de tot ceea ce trăiești, o întâmplare de la finele lunii septembrie te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tîu emoțional. Cariera nu mai este de mult o prioritate, deoarece ești o fire familistă și-ți dorești să investești mai mult în plan personal.

Sursa

Recomandări