Horoscopul lunii septembrie 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii septembrie 2018.

Berbec

În circumstanțe normale, această lună ar trebui să fie satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să-ți epuizezi total bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi „ghidul tău energetic pe parcursul lunii septembrie.

Taur

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu-i cunoști sau ai o viață socială intensă. Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația. Partea de început a lunii septembrie va aduce multă activitate în aria comunicării cu cei dragi.

Gemeni

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu-ți dorești să mai afli răspunsuri și nu mai ai întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii luni, mai ales în acele zile când confuzia pare să-ți invadeze simțurile. Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi.

Rac

Încrederea în tine și firea carismatică te fac de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe. Atunci când vine vorba de relațiile importante, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Chiar dacă nu înțelegi acest comportament, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

Leu 

Începutul lunii va încerca să te pună pe baricade. Lucrurile se întâmplă prea rapid și fără noimă. Creativitatea de care dai dovadă te scoate basma curată din diverse contexte nefericite. E posibil ca emoțiile puternice să te inducă în eroare. Dacă nu ești sigură pe alegerile tale, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Fecioară 

Sistemul tău energetic va exploda pe parcursul acestei luni. Lucrurile o iau puțin razna, dar vei ști întotdeauna care este momentul în care este indicat să te temperezi. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în plan profesional nu dau roade, nu trebuie să-ți pierzi încrederea în sine. Ți-ai demonstrat de multe ori că deții toate instrumentele necesare pentru atingerea succesului. În perioada următoare vei fi deschisă și receptivă față de noile persoane care apar în viața ta. Încerci să oferi noi șanse.

Balanță

Îți lipsește acel sentiment de apartenență afectivă. Încerci să-ţi dai seama de ce nimic nu mai e ca altădată. Pe parcursul zilelor următoare îţi stabilești prioritățile profesionale. În acest plan îți lipsește cu desăvârșire disciplina. Deși acasă ești prima care pune accent pe reguli, la birou pare că te dezici cu totul de aceste caracteristici ale tale.

Scorpion 

Eşti pusă în dificultate când ai de-a face cu persoane nerespectuoase sau insolente. Îţi este greu să-ţi menţii intactă conduita. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să te detensionezi din punct de vedere psihic. Provocările din familie te storc de orice energie psihică de care ai putea dispune.

Săgetător 

Te bucuri de aprecierea şi stima celor din jur. Stima ta de sine trăieşte o explozie în acest sens. Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor din jur fără ca sistemul tău de valori să fie afectat. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu trebuie să-ţi demonstrezi abilităţile într-un mod agresiv. Firea ta exuberantă nu e în avantajul tău.

Capricorn

Relația personală este prioritară în perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te ajută să-ți resetezi o serie de valori morale, dar și să descoperi lucruri noi despre tine. Mulți se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect te încântă, te și epuizează psihic. Indiferent de ceea ce se întâmplă în familie, alegi să nu te implici din punct de vedere emoțional.

Vărsător

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura în care te afunzi este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea lui Jupiter primești energie şi exuberanță pe parcursul acestei luni. O idee de anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit.

Pești

Ai putea începe luna prin a sparge întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ce faci nu pare să-ţi aducă împlinire, trebuie să acţionezi, chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc. Septembrie aduce multe provocări în plan profesional, pe care este indicat să le iei așa cum vin. Sursa

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii septembrie 2018?

Recomandări