Horoscopul lunii septembrie 2019

Horoscopul lunii septembrie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii septembrie 2019.

BERBEC 

Agitația din zilele următoare, care va avea loc la nivel astral, va „zdruncina” destul de mult locul pe care tu simți că îl ai în acest univers. Luna septembrie este o lună a încercărilor, mai ales atunci când vine vorba de planul personal. Ar fi indicat să stai deoparte de orice tentativă de a face schimbări radicale în viața ta.

TAUR 

Să te simți total pierdută din punct de vedere emoțional este destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Indiferent de consecințele amânării anumitor lucruri, alegi să ai răbdare. Îți dorești ca totul să se așeze de la sine pentru a minimaliza cât poți de mult posibilitatea unei dezamăgiri.

GEMENI 

Ești într-o continuă căutare de indicii care să-ți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare, iar acest fapt te scoate din zona de confort.

RAC 

Modul în care te implici în toate inițiativele nu lasă celor din jur posibilitatea de a-și expune punctul de vedere. Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările. Luna septembrie este pentru tine una a începuturilor. Experiența pe care o trăiești în raport cu anumite deplasări în afara țării te ajută să iei o decizie importantă în carieră.

LEU 

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză nu îți va permite să faci asta în zilele următoare. Mijlocul lunii septembrie vine cu o veste care va avea asupra ta un impact emoțional destul de intens. Inconștient, alegi să-ți concentrezi atenția pe carieră pentru a minimaliza implicarea ta în planurile familiei.

FECIOARĂ 

Dacă până la începutul acestei luni ai simțit că ai trăit o adevărată pauză în ceea ce privește activitatea mentală, lucrurile se vor schimba radical în acest sens. Vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă „spațiul” necesar pentru a integra anumite experiențe.

BALANȚĂ 

Chiar dacă te simți constrânsă de reguli, îți dai seama de importanța lor. Modul în care te raportezi la cei din jur te va ajuta să-ți deschizi uși în plan profesional. Aici o atitudine de superioritate nu este potrivită. În plan personal trebuie să fii pregătită să iei o decizie pe care o tot amâni, chiar dacă dinamica contextului actual nu ți-o permite .

SCORPION 

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Nu te regăsești în nimic din ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta. Critica exagerată pe care o simți în raport cu propria persoană îți „șlefuiește” orice decizie. Septembrie va fi o provocare în sine, deoarece trebuie să rămâi concentrată pentru a nu face greșeli iremediabile.

SĂGETATOR 

Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași „apărată”. Relațiile cu cei apropiați te ajută în fiecare zi să descoperi lucruri despre tine. Acest proces intens și continuu scoate la suprafață visuri, dezamăgiri, speranțe, amintiri. Lasă-te purtată de ele!

CAPRICORN 

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Cu fiecare dezamăgire acest gând ți se confirmă. Indiferent de oră, tu îți arăți disponibilitatea în raport cu anumite persoane, pentru că este ceea ce simți. Deși sunt multe zile în care nu vei reuși să întorci evenimentele în favoarea ta, ești fericită.

VĂRSĂTOR 

Schimbarea anumitor tabieturi te poate ajuta să-ți recapeți vitalitatea. Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești.

PEȘTI 

Starea de sănătate și grija de sine devin principalele tale priorități. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație care te ajută să-ți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. Indiferent de treapta pe care te afli în carieră, în luna septembrie, dar și în perioada următoare, prioritatea ta va fi familia. Sursa

Recomandări