Iată ce sfaturi de beauty le transmite Adriana Lima fetelor ei

Iată ce sfaturi de beauty le transmite Adriana Lima fetelor ei

Supermodelul brazilian Adriana Lima (35 ani), apreciată pentru look-ul ei extraordinar de natural și inocent, susține că vrea să le transmit fetițelor sale, Valentina (7 ani) si Sienna (4 ani), lecțiile de viață pe care mama și bunica sa i le-au transmis ei.

adriana_lima

Într-un interviu oferit pentru revista Marie Claire SUA, celebrul model al prestigiosei case de modă “Victoria`s Secret” recunoaște că are mai multe modele în femeile celebre ale vremurilor.

“Am patru modele importante care mă inspiră indiferent ce fac. În munca mea mă inspiră Sophia Loren și Marilyn Monroe. Iar femeile care m-au învățat să fiu puternică și încrezătoare sunt bunica și mama mea”, declară Adriana.

În același interviu Adriana Lima a rememorat amintirile sale legate de frumusețe și a dezvăluit trucul său de beauty favorit!

“De fapt, prima mea amintire despre produsele de beauty este rujul mamei mele. Avea un stil simplu, casual, dar întotdeauna purta un ruj burgundy – încă o mai face. Chiar dacă weekend-urile ni le petreceam acasă, în familie, tot purta ruj. Când am devenit model, make-up artiștii mi-au spus că dacă îmi voi accentua un singur detaliu al feței, cum ar fi ochii sau buzele, nu voi ajunge să par că am fața încărcată. Mama a făcut asta toată viața! Este, în continuare, trucul meu de beauty favorit! Tot ce am nevoie este un ruj roșu sau o mascară neagră și sunt gata să ies din casă”, afirmă supermodelul Brazilian, precizând că obișnuia să folosească tratamente de beauty făcute în casă.

“Mergeam cu mama să ne facem manichiura și o dată pe săptămână preparam o mască de păr din avocado. După ce îl spălam, ieșeam afară și ne lăsam părul să se usuce la lumina soarelui. Chiar și azi îmi mai trimite ulei brazilian de migdale, pe care îl folosesc pentru hidratarea corpului. Iar aromele pe care mi le amintesc din copilărie provin aproape toate din grădina mamei: avea trandafiri, gardenii și iasomie atât în casă, cât și afară, așa că eram înconjurată de peste tot de aceste parfumuri. Acum am plantat aceleași flori în grădina mea, astfel încât să le simt permanent mirosul. Îmi împrospătează amintirile din copilărie”, recunoaște Adriana Lima.

Sfaturi de beauty pentru fetele sale

“Încerc să le formez amintiri similare fetelor mele, Valentina și Sienna. Ne place să stăm împreună, ca fetele, să ne pictăm una alteia cu ojă unghiile. Dar, mult mai important, vreau să le transmit lecțiile de viață pe care mama și bunica mi le-au transmis mie: că frumusețea vine din acceptarea faptului că suma prefecțiunilor și imperfecțiunilor noastre ne face ceea ce suntem – unici”, conchide vedeta.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări