IATĂ cele mai distribuite postări pe Twitter în 2015!

IATĂ cele mai distribuite postări pe Twitter în 2015!

Mai sunt zile numărate până la finele anului 2015, așa că îți prezentăm 10 cele mai distribuite postări pe Twitter.
Cotidianul El Pais a publicat o listă de postări legate de evenimente, artiști, sportivi, politicieni care s-au bucurat de o mare popularitate pe rețeaua de socializare.

Îți amintești de controversata rochie și dilema culorii sale? Pe 26 și 27 februarie aceasta a fost subiectul numărul unu pe Twitter. Mai mult de 4,4 milioane de tweet-uri au distribuit poza cu eticheta #TheDress.

Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a legalizat căsătoria între persoane de același sex la nivel federal, iar președintele Barack Obama a salutat decizia hotărârii judecătorești. Postarea sa pe Twitter a fost distribuită de mai bine de 448.000 de ori cu eticheta #LoveWins.

Sonda spaţială New Horizons a trecut la cea mai mică distanţă de misterioasa planetă pitică Pluto, această "întâlnire" fiind considerată de specialişti principalul eveniment spaţial al anului 2015.


NASA a dezvăluit noi date şi fotografii cu Pluto, printer care o vastă câmpie îngheţată situată în "Regiunea Tombaugh", o zonă în formă de inimă, denumită după Clyde Tombaugh, astronomul care a descoperit planeta Pluto în 1930. Postarea a fost distribuită de un milion de ori pe rețeaua de socializare, în luna iulie.

Atacurile teroriste care au avut loc la Paris, luna trecută și a crizelor de migrație au șocat lumea. Prin etichetele #RefugeesWelcome Twitter #JeSuisParis, utilizatorii Twitter și-au arătat solidaritatea.

Președintele Barack Obama se bucură de o popularitate de 66,6 milioane de admiratori pe Twitter (este al patrulea cea mai urmărită personalitate din lume), depășit doar de Katy Perry, Justin Bieber și Taylor Swift. Obama și-a creat profil pe Twitter în 2015.

Ahmed Mohammed, un elev de 14 ani, a fost expulzat din școală, deoarece a fost acuzat de plănuirea de atentate teroriste (el a construit, de fapt, un ceas pentru a-și impresiona colegii, dar profesorul l-a confundat cu un aparat exploziv). Comunitatea Twitter l-a susținut cu eticheta #IstandWithAhmed.

Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) și-a prezentat noua identitate pe Twitter. În doar patru ore profilul ei a avut mai mult de un milion de aprecieri.

Edward Snowden, un ex-agent al CIA și NSA, s-a alăturat comunității Twitter în acest an și a fost primit spectaculos.

Zayn Malik a părăsit trupa One Direction în acest an, iar postarea care anunță plecarea celui mai celebru boy-band, s-a bucurat de popularitate pe Twitter.

Mesajul lui Xabi Alonso dedicat coechipierului său, Steven Gerrard, a generat mai mult de 112.000 de distribuiri.


Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări