Iată de ce Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Iată de ce Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Admiratorii Ducesei de Cambridge au remarcat cu siguranță un aspect curios: indiferent de contextul evenimentului și de ținuta pe care o poartă, Kate Middleton nu a fost văzută niciodată cu unghiile colorate.

kate

Explicația acestui lucru ține de eticheta Casei Regale Britanice, care se ghidează după un foarte strict decalog, iar Kate Middleton îl respectă întocmai. Înainte să devină soția Prințului William, a fost nevoită să renunțe la unele lucruri, chiar dacă este vorba de mici plăceri ale vieții, iar unul dintre acesta a fost aspectul manichiurii sale. Kate nu are voie să poarte unghii false, dar nici colorate în tot felul de nuanțe pentru că sunt considerate vulgare.

Unghiile scurte și date cu lac transparent sunt o marcă a Ducesei de Cambridge. Manichiura ei regală este întreţinută, de cinci ani, de Marina Sandoval, la salonul Jo Hansford din Mayfair. Kate a ajuns la această manichiuristă la recomandarea Camillei.

Dacă te-ai întrebat care sunt brandurile și nuanțele preferate ale Ducesei de Cambridge în materie de lacuri de unghii, află că ea preferă Bourjois, nuanţa 28 Rose Lounge, dar și Essie, nuanța 423 Allure.

Sursa

Recomandări