Iată Premiile Fashion VIP 2019 pentru stil, eleganță și rafinament!

Iată Premiile Fashion VIP 2019 pentru stil, eleganță și rafinament!

Artiști de top, nume sonore din cultură, modă și mediul de afaceri, vedete din televiziune, jurnaliști și numeroase personalități au fost prezente la un nou eveniment, “Gala Premiilor Fashion VIP 2019”, al cărui gazdă este Valentina Luchian, director al revistei “Fashion VIP”. Prezentatorul Galei a fost, și de această dată, Sergiu Beznițchi, om de radio și televiziune, prezentator de evenimente publice și private.

Evenimentul este dedicat recunoașterii personalităților care, prin proiectele și activitățiile lor, s-au remarcat prin stil, eleganță, frumusețe și au promovat modul sănătos de viață.

În prezența invitaților speciali, cea de-a 13 ediție a fost deschisă de un grup de dansatori de la “Codreanca”. Un moment special a fost și cel în care a evoluat Ansamblul de Dans “Crenguța de Iederă”, condus de distinsa doamnă, Maria Iliuț.

Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de socializare, muzică și dans și au putut admira o expoziție personală de broderii a jurnalistei Tatiana Slivca.

În cadrul Galei Premiilor Fashion VIP 2019 au fost acordate următoarele premii:

Premiul Fashion VIP pentru stil și eleganța portului popular - Maria Iliuț.

Premiul Fashion VIP de excelență pentru eleganță și rafinament retro - Olga Ciolacu.

“Așa este, m-am născut în veacul trecut. Avem privilegiul să trăim în două veacuri. Și totuși îmi asum dreptul să spun că în veacul celălalt interpreții erau mult mai romantici, mult mai visători”, a declarat domnia sa, interpretând celebra piesă “Tangou sentimental”.

Premiul Fashion VIP pentru cea mai reușită copertă Fashion VIP - Svetlana Barbarova, director "Lana Furs".

Premiul Fashion VIP - Stil masculin de vedetă - Mihai Budurin.

Premiul Fashion VIP - Stil feminin de vedetă - Tinca Maradari.

Premiul Fashion VIP - Designerul anului - Nadya Gudumac.

Premiul Fashion VIP - Chic Business man - Tudor Ceaicovschi.

Premiul Fashion VIP - Chic business woman - Nadejda Herța.

Premiul Fashion VIP - Cuplul anului - Liliana și Sergiu Palihovici, care au celebrat în acest an 25 de ani de căsnicie.

Premiul Fashion VIP în sănătate - Laboratorului medical “Invitro Diagnostics”, reprezentat de Silvia Morgoci, director medical.

Premiul Fashion VIP pentru cea mai creativă colecție, ”Tricolor”, prezentată la Săptămâna modei de la București cu ocazia Zilei Marii Uniri - Brandul “Coreli”, Corina Hamureac , director

Premiul Fashion VIP pentru stil și eleganță în afaceri - Valentina Badrajan

Premiul Fashion VIP pentru stil din media online - Eugenia Cujbă.

Premiul Fashion VIP - Cea mai stilată prezentatoare TV - Rita Ursalovschi

Rita Ursalovschi a reușit în ultimii ani să îmbine cu succes profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru bunul gust și modă. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor, dar și la evenimentele private, au atras atenţia și admirația publicului și a multor vedete din țara noastră.

“Mulțumesc tare mult, mulțumesc Valentina, știi să apreciezi și să pui în valoare. Toți sunteți frumoși, minunați, vă iubesc foarte mult!”, a declarat Rita Ursalovschi.

Premiile FASHION VIP 2019 sunt un concept al directorului revistei cu același nume, Valentina Luchian, care aduce în acest fel recunoașterea personalităților publice care s-au remarcat prin stil, eleganță și rafinament în domenii precum muzică, arte, teatru și cinematografie, design vestimentar, beauty și media.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări