Idei de cadouri bune pentru Crăciun, de la producătorii locali

Idei de cadouri bune pentru Crăciun, de la producătorii locali

Dacă vă gândiți deja la cadourile de Crăciun pentru cei dragi din familie, pentru prieteni sau colaboratori, vă îndemnăm să optați pentru achiziții de la producătorii autohtoni.

Alege să cumperi produse locale bune, realizate cu grijă pentru consumator. În plus, prin achiziția de produse autohtone, susții afacerile mici și mijlocii și încurajezi economia circulară.

Așadar, alege să susții astfel de inițiative, cumpărând cadouri pentru cei dragi de la Târgul ”Crăciun Fest”, care va avea loc pe 18-19 decembrie în Parcul ”Alunelul”. 

Îți sugerăm și câteva idei de cadouri, numai bune de combinat între ele și de pus sub brad:

Elena Gorgan – seturi-cadou din miere.

@levănțica.eu – Seturi cu produse din lavandă

G&M Magic Soap – săpun natural

Olynaturel – produse cosmetice naturale

Edujoc – jucării educative - Pentru sărbători de poveste au pregătit o colecție de jucării educative și creative, selectate pe vârste și dorințe, astfel încât Moș Nicolae și Moș Crăciun să nu zăbovească prea mult la EduJoc.

Aur Dulce – miere și produse apicole

Svetlana Nițoreanu – alune ecologice, în coajă și decojite. Alunele sunt bogate în nutrienți și au un conținut ridicat de proteine, grăsimi, vitamine și minerale. Deși sunt bogate în calorii, ele sunt încărcate cu substanțe nutritive și grăsimi sănătoase. Alunele conțin, de asemenea, vitamina B6, acid folic, fosfor, potasiu și zinc.

O pungă de alune, alături de un borcan de miere și unul de ceai din plante naturale poate fi o idee de cadou pe care oricine ar fi bucuros să-l primeacsă în dar. 

Alina Matei - ceaiuri artizanale care conțin diverse amestecuri de plante medicinale. Ceaiul ”Aromat” și ”Vitaminizant” sunt în topul preferințelor consumatorilor, dar și ideale a fi consumate în zilele reci de iarnă!

Apitera Lisî – miere și produse apicole

ChocoMagic – seturi cadou din ciocolată 

Dulciurile Basarabencelor – produse din turtă dulce cu tematica Sărbătorilor de Iarnă. 

Rifero – seturi cadou din ciocolată, diverse figurine din ciocolată!

HoneyHouse – seturi de miere cu pomușoare. Toate absolut delicioase!

Apicandle – lumânări din ceară naturală de albine

Lurity.md – bijuterii hand-made foarte creative. Veți fi surprinși de oferta variată!

Prisaca Bunicii - Lumânări din ceară de albine. Pot fi ambalate individual sau în seturi cadou.

Taralli - Covrigei după rețetă autentic italiană, preparați cu vin alb. 

La târgul producătorilor locali, ”Crăciun Fest”, veți mai putea găsi mixuri din fructe uscate și nuci, cătină, cașcavaluri, brânzeturi, mezeluri, pâine și produse de panificație, paste, uleiuri, legume, fructe, conserve, fulgi de cereale, migdale, fructe uscate, condimente, dulcețuri, băuturi artizanale etc. 

Vă așteptăm pe 18-19 decembrie 2021, în Parcul ”Alunelul”.

Recomandări