Idei de cadouri perfecte pentru Valentine’s Day

Idei de cadouri perfecte pentru Valentine’s Day

Luna februarie este luna iubirii, a cadourilor oferite din suflet pentru persoana iubită. De obicei, în această zi cuplurile de îndrăgostiţi obişnuiesc să-şi dăruiască flori, dulciuri şi alte mici atenţii pentru a-şi demonstra dragostea. Iată recomandările noastre pentru a alege cadoul perfect, atât pentru Ea, cât şi pentru El, de Ziua Îndrăgostiţilor!

 

Pentru EA!

1. Un set de lenjerie intimă, sexy

Ceva ce femeilor le place să-şi cumpere mereu. De această dată nu o lăsa pe ea să-l aleagă, ci fii tu cel care o surprinde cu un set de lenjerie intimă, cât mai provocator. Poti opta pentru un compleu de culoare roşie, pentru a aprinde şi mai mult pasiunea dintre voi.

2. Bijuteriile niciodată nu sunt suficiente

Gândeşte-te la vorba „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor”. Majoritatea femeilor le plac bijuteriile. De ce? Pentru că, cel mai probabil, o bijuterie bună o va însoţi în cele mai importante momente din viaţa sa.

3. Pregăteşte o escapadă romantică

Ce poate fi mai frumos decât un weekend romantic petrecut împreună? Ziua Îndrăgostiţilor poate fi un moment perfect pentru a evada din agitaţia cotidiană şi a vă bucura unul de celălalt. Dacă îţi permiţi, surprinde-o cu o excursie de week-end la Paris, în Italia sau insulele greceşti. O alternativă foarte romantică ar fi o croazieră, dar dacă bugetul este mai mic, poţi opta şi pentru o seară în doi la un SPA, de exemplu.

4. Florile sună clasic

Într-o astfel de zi specială nu pot lipsi florile, iar de această dată nu mai merge scuza că nu ai bani. Tendinţele în materie de flori sunt minimaliste, spune NU buchetelor mari, extrem de încărcate, care sar în ochi. Reţineţi neapărat acest lucru!

TheWoman vă recomandă: crini în vazon transparent, trandafiri roşii sau albaştri, sau lalele albe. Îi poţi dărui personal florile sau poţi face o livrare prin curier. În acest caz nu uita să ataşezi o cartelă personalizată.

5. Ciocolata, momentul dulce

Deşi poate fi considerată o opţiune clasică şi poate suna a clişeu, îi poţi dărui de această dată ciocolate personalizate.  Apelează la furnizorii de ciocolatele artizanale.

6. Îi plac animalele?

Dacă partenera ta iubeşte animalele de companie dar încă nu şi-a cumpărat unul, poţi profita să faci tu primul pas şi să-i dăruieşti animăluţul care îi place. Mai întâi află care e favoritul său şi apoi dăuieşte-i-l într-un mod creativ. Poate deveni o dată istorică pentru relaţie.

7. Nu totul este material

De fapt, femeile, de obicei, apreciază şi detaliile în care se depune o amprentă personală. Depistează acest lucru în fiecare zi, scoate-o din casă, invit-o la  o cină pregătită de tine, caută motiv să petreceţi cât mai mult timp împreună, fă-i o declaraţie de dragoste atunci când se aşteaptă cel mai puţin, răsfaţ-o cumpărându-i mici atenţii care îi plac. Va aprecia cu siguranţă efortul tău!

Pentru EL

8. Consolă jocuri video

Dacă iubitul tău adoră jocurile video îi poţi dărui o consolă de jocuri video adaptată vârstei, dar mai întâi trebuie să-i afli preferinţele ca să ştii pentru ce tip de consolă optezi.

9. Un smartphone

Doar că tu ar trebui să decizi ce model alegi. Dacă iubitul tău foloseşte mult telefonul pentru activităţi de serviciu cel mai probabil că un Blackberry ar fi cea mai bună opţiune.

10. Un aparat foto/video

Este cel care vă păstrează toate amintirile. Pe piaţă există multe oferte, astfel că nu mai aveţi scuze că nu aţi găsit aparatul care vă captează acele momente care, în timp, devin de neuitat. Reţineţi că modelele mai noi îmbină cele două forme de înregistrare, foto/video, aşa că fă un efort financiar şi oferă-i cadoul perfect.

11. O cămaşă în culoarea lui preferată

Sau poate culoarea în care ai vrea tu să-l vezi cât mai des îmbrăcat. Orice bărbat are nevoie de o cămaşă bună pentru acele momente importante şi oficiale, iar acum poate fi momentul oportun de a-i dărui o cămaşă modernă.

12. O cravată sau un portofel

Două opţiuni practice, bune şi necesare pentru orice bărbat.

13. Muzică

Muzica trebuie să ne însoţească peste tot, de aceea un Ipod poate fi cea mai bună opţiune. Îl va putea lua cu sine în maşină, la sala de sport. Ca să-l suprinzi şi mai mult fă-i o listă cu cântecele voastre preferate.

14. O colecţie de filme

Poate că nu a avut timp până acum să-şi cumpere filmul preferat, astfel, surprinde-l cu un cadou practic, la preţ accesibil şi plăcut. Un cadou care poate fi păstrat mult timp în colecţie. TheWoman recomandă: "Star Wars, Indiana Jones","Matrix","Lord of the Rings" sau "X-men".

15. Parfum

Un parfum ales după gusturile lui îi va arăta cât de bine îl cunosti.

16. Ceas

Ceasurile sunt cadourile ideale pentru bărbaţi, indiferent de vârsta lor.

14 februarie este Ziua Dragostei şi a Prieteniei, care poate fi sărbătorită şi fără daruri materiale. E important să reflectăm la puterea iubirii, în ciuda problemelor de zi cu zi cu care ne confruntăm. De aceea e important să înţelegem ce este iubirea, în această zi şi întotdeauna.

Iată şi alte idei de cadouri, mai haioase:

Cană personalizată

Cana care are imprimată poza voastră sau un mesaj de dragoste îl va face să se gândească mereu la tine atunci când ve servi dimineaâa cafeaua sau ceaiul.

Perna personalizată 

O pernă este un cadou de bun gust pentru persoana iubită. Îi poţi cumpăra iubitului o pernă de orice dimensiune şi formă pe care poţi imprima un mesaj care să-i topească inima.

Ramă foto cu poza voastră 

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. O ramă foto cu poza voastră ar fi o opţiune de cadou.

Tricou haios cu mesaj amuzant

Adu-i zâmbatul pe buze  cu un cadou amuzant şi, totodată, practic.

Puzzle făcut din poze care să vă trezescă amintiri plăcute 

Dacă ai un iubit romantic, oferă-i un puzzle în formă de inimă cu poza voastră.

Happy Valentine’s Day şi spor la cumpărături!

 Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări