Igor Krutoi şi-a luat apartament de lux la Monaco!

Igor Krutoi şi-a luat apartament de lux la Monaco!

La două minute de mers pe jos de la celebra plajă Larvoto din Monaco, pe strada Princess Grace, se află o clădire cu 27 de etaje - Le Rocca bella. Este visul oricărui milionar să deţină un apartament în respectivul imobil, mulţi dintre aceştia aşteaptă ani buni doar ca să obţină un apartament. Printre ei se numără şi compozitorul rus Igor Krutoi.

“Am studiat foarte mult piaţa imobiliară de aici. Ne-a plăcut anume acest imobil pentru că e singurul în Monte Carlo care se află situat chiar pe plajă, foarte aproape de apă. Am aşteptat mult până am obţinut acest apartament. Am stat, practice, în rând. În această casă apartamentele nu se vând. Noi nu suntem properietari, ci doar chiriaşi pentru mulţi ani. Aşa sunt regulile la ei”, spune Igor Krutoi, evitând să dezvăluie şi suma pentru care l-a achiziţionat.

“Este primul an de când ne-am mutat şi planificăm să ne petrecem toate verile pe coasta de azur”, adaugă şi soţia compozitorului, Olga.

Imobilul este unul de lux, dispune de un parc propriu, piscină încălzită, parcare şi sală de fittnes şi beneficiază de o superbă panoramă asupra Coastei de Azur.

Text: Sabina Nicolaev
Foto: 7days.ru

Recomandări