Înnebuneşte-l în pat. Transformă sexul în principalul tău aliat!

Înnebuneşte-l în pat. Transformă sexul în principalul tău aliat!

Sexul are o importanţă majoră pentru menţinerea unei relaţii. Un bărbat care nu mai simte nicio plăcere să faca sex cu femeia de la lângă el, va căuta satisfacţia sexuală în altă parte. Oare trebuie condamnat? Poate că nu, poate că da…

sexo_96

Înainte să te apuci să-i faci reproşuri că s-a distanţat de tine sexual, mai bine încearcă o noua strategie de abordare în dormitor. Transformă sexul în aliatul tău de bază!

Mirajul oglinzilor

Nici nu îţi poţi imagina potenţialul sexual al unei oglinzi. Să vă priviţi în timp ce faceţi sex poate fi foarte excitant. Plasată într-un loc potrivit, vă condimentează partidele de amor.

Folosiţi-vă imaginaţia!

1

Rutina omoară pasiunea. Dacă îi simţi deja prezenţa în viaţa voastră sexuală, nu ezita să fii inventivă şi să pui la cale scenarii care să vă dezmorţească pasiunea.

Aţi putea să vă scrieţi reciproc bileţele cu cele mai ascunse gânduri în materie de sex, pe care dimineaţa să le schimbaţi între voi, iar seara să vă puneţi în aplicare fanteziile.

Fiţi spontani!

Cuplurile cu vechime au tendinţa de a face sex după anumite tipare din care nu mai ies. Astfel, sexul devine ceva banal, previzibil şi îşi pierde din mister. Să faci sex mereu în aproape aceeaşi poziţie este frustrant.

Fiţi spontani! Îţi trece prin cap o poziţie pe care nu aţi mai încercat-o până acum? Sugerează-i să o puneţi în aplicare fără să mai aşteptaţi!

Profitaţi de noile tehnologii!

Pentru că momentul în care faceţi dragoste să fie ca un adevărat foc de artificii, învaţă să-ţi tachinezi partenerul.

Trimite-i SMS-uri sau mail-uri explicite când este la serviciu. Îi vei încinge imaginaţia, astfel că va aştepta cu nerăbdare partida de sex promisă când va ajunge acasă.

Renunţă la inhibiţii!

vise

Ca să-ţi trăieşti din plin sexualitatea, trebuie să accepţi să te debarasezi de anumite inhibiţii. Dacă va vedea femeia sălbatică ascunsă în tine, îşi va expune şi el latura animalică.

Învaţă să foloseşti cuvinte îndrăzneţe, chiar obraznice şi însuşeşte-ţi atitudini provocatoare.

Masajul are efecte garantate

Un masaj făcut cu pasiune îi va deştepta simţurile. Este un început foarte bun al preludiului. O mână care alunecă sau o mângâiere tandră este o invitaţie la plăcere pe care partenerul tău nu o va refuza.

Fă-i surprize!

Seductive moment for man

Dacă ştii că a avut o zi grea la muncă, obosit de la serviciu, surprinde-l cu o atmosferă romantică (o lumină difuză, lumânări, esenţe etc).

Aşteaptă-l goală pe canapea şi vei vedea că va uita rapid de problemele pe care le-a avut în ziua respectivă.

Foloseşte accesorii!

Cătuşe, o pană, bandă să-l legi la ochi sunt accesorii perfecte pentru a vă condimenta partidele de sex.

Încercaţi-le şi veţi vedea că merită!

Să dai pe spate un bărbat în dormitor nu este greu. Secretul constă în puţină inventivitate şi o doză de obrăznicie.

Recomandări