Îți amintești serialul ”Pasărea spin?” Iată cum arată acum preotul sexy

Îți amintești serialul ”Pasărea spin?” Iată cum arată acum preotul sexy

Unul dintre cele mai iubite seriale, ”Pasărea spin”, înregistrează și acum, la aproape 35 de ani de la lansare, un succes enorm în țările unde se redifuzează. Povestea de iubire dintre preotul extrem de chipeș și sexy, interpretat de Richard Chamberlain și tânăra enoriașă, Rachel Ward, provoacă și acum suspine.

Întreaga lume a rămas șocată iar milioane de femei au avuit inima frântă când Richard Chamberlain a făcut public faptul că este homosexual. Astăzi, la 83 de ani, Chamberlain continuă să fie la fel de șarmant, în ciuda vârstei înaintate. Participă la toate evenimentele de film importante și se remarcă mereu prin zâmbet, condiția fizică și eleganță.

E la a doua relație cu un bărbat

Deși producătorii seriei ”Pasărea spin” cunoșteau faptul că este homosexual, nu au avut nicio problemă să-l distribuie în rolul unui preot care și în film avea o relație interzisă cu o frumoasă enoriașă.

”Era atât de frumos și de expresiv, avea o charismă magnetizantă. Am știut că e făcut pentru acel rol”, a declarat unul dintre producătorii peliculei.

Chamberlain a admis că succesul a făcut să-i cadă la picioare zeci de femei celebre și frumoase. Cu toate astea, nu l-a tentat niciuna, având în vedere orientarea lui sexuală. De altfel, a admis că este și un bărbat fidel. A avut doar două relații serioase până la această vârstă. Una care a durat doi ani, între 1975 și 1977 , și cea care continuă și în prezent, începută în 1977, cu actorul Martin Rabbett (65) de ani.

"Pasărea spin" spune povestea a 60 de ani din vieţile unor oameni care trăiesc o iubire interzisă, dar la fel de intensă indiferent de piedicile care i se ivesc în cale. Meggie Cleary, interpretată de Rachel Ward, era o tânără care se îndrăgosteşte de preotul familiei, părintele Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain), un cleric cu ţeluri înalte, care pălesc însă în cele din urmă în faţa pasiunii.

"Pasărea spin" a fost adaptat într-o miniserie de televiziune de mare succes după bestseller-ul scriitoarei australiană Colleen McCullough. Drepturile de ecranizare a romanului "Pasărea spin" s-au vândut cu 1,9 milioane de dolari.

Rolul Mary Carson a fost iniţial oferit actriţei Audrey Hepburn. Iar pentru personajul Meggie, Jane Seymour ar fi fost distribuită, dar producătorii au preferat-o pe Rachel Ward pentru sensibilitatea ei. Răsturnările de situaţie şi scenele romantice emoţionante sunt ingredientele miniseriei, premiată cu şase premii Emmy şi patru Globuri de Aur.

Sursa

Recomandări