IVAPUR A.I. Akne-Syt acţionează eficient asupra imperfecţiunilor acneice severe

IVAPUR A.I. Akne-Syt acţionează eficient asupra imperfecţiunilor acneice severe

Cu siguranţă aveţi deja un ritual de îngrijire pe care ți l-ai format fiecare în felul ei după nevoile tenului, preferințe legate de texturi, asocieri de produse și chiar momente ale zilei în care alegem tot ce este uşor de folosit şi util.

Dacă ai o vârstă ce a trecut de mult de adolescență și te confrunți cu un puseu recent de acnee, ar trebui să te și bucuri oarecum... e semn de tinerețe. Pentru a combate acneea, proces aproape obligatoriu pentru maturizare, adaugă în ritualul tău crema dedicată imperfecţiunilor severe IVAPUR A.I. Akne-Syt.

Am pregătit pentru tine o gamă întreagă ce te va inspira în a construi schema de îngrijire perfectă pentru tenul mixt sau gras cu tendință acneică. IVAPUR este gama care conține opt produse pentru același tip de ten, produse pentru curățare, întreținere, îngrijire și tratament.

Am ales pentru astăzi crema pentru tratament IVAPUR A.I. Akne-Syt, cea care le însoțește de obicei pe cele medicamentoase pentru acnee, dar și remediul la îndemână, cu eficiență rapidă pentru situații de urgență cum ar fi un coș rebel apărut instantaneu. De la primul semn de roșeață și durere care anunță o explozie, aplică o picătură de IVAPUR A.I. Akne-Syt, iar evoluția zonei cu probleme se va stopa exact în acel punct și, de la o zi la alta, se va retrage și se va estompa sub ochii tăi.

Dacă te întrebi ce înseamnă acel „A.I.” din denumirea sa, este tocmai această “ACȚIUNE INTENSĂ”. Ar fi cam primul gest de salvare pe care îl poți face și , cu cât începi aplicarea mai repede, punctual, pe inflamație sau inflamații, cu atât ele vor dispărea mai repede. Nu este indicat să încerci să scoți comedonul!

Trecem crema IVAPUR A.I. Akne-Syt la trusa de prim-ajutor, micul kit de salvare în caz de nevoie pentru pielea noastră. Tubul de IVAPUR A.I. Akne-Syt are doar 30 ml, poţi să-l porţi permanent în geantă. Printre ingredientele active pe simptomele și cauzele din acnee, conține agenți keratolitici precum acidul salicilic și cel glicolic.

E IVAPUR şi SIMPLU să ai un ten sănătos!

Recomandări