Jasmin: "Nu știu de ce s-a creat atâta isterie în jurul genților mele"

Jasmin: "Nu știu de ce s-a creat atâta isterie în jurul genților mele"

Jasmin (37 ani) și-a deschis sufletul într-un interviu acordat în exclusivitate tabloidului rus, super.ru, în care a vorbit deschis despre despre reţinerea soţului său, omul de afaceri Ilan Shor, despre stările prin care trece, dar și despre luxul în care trăiește.


Artista a mărturisit că a aflat de arestul soțului său de la jurnaliștii care au sunat-o insistent să comenteze situația. Jasmin dezvăluie că s-a simțit rău atunci când a aflat ce i s-a întâmplat lui Ilan, și că în acele momente își dorea să fie lângă el. Ea susține că și ea traversează o perioadă grea și abia așteaptă să ajungă în Moldova, la soțul său.

De asemenea, a ținut să facă lumină și în ceea ce privește luxul în care trăiește, dar și despre gențile Hermes Birkin pe care le deține.

„Nu pot să zic că sunt săracă, dar nici bogată nu sunt. Pur și simplu situația a fost de așa natură că am intrat în vizor, și Ilan și eu. Și toți și-au amintit de aceste genți. Eu sunt gata şi mâine să le vând, nu știu de ce s-a creat atâta isterie în jurul genților mele. E ridicol. Da, am lucruri scumpe pe care le port și ce e rău în asta? Da, eu îmi permit să stau acasă, să am grijă de copii și să mă ocup de caritate. Dar fac aceste lucruri în paralel și nu stig să mă audă lumea că că am salvat viața cuiva, am donat bani... Mă doare când aud că ar fi mai bine să nu-mi cumpăr genți și să donezi banii care îi cheltuiesc pe ele. Dar de unde știți că eu nu donez bani, nu fac acțiuni de binefacere? Pur și simplu eu nu vreau să spun în stânga și în dreapta pe cine ajut și cu cât.
Voi fi sinceră, da, am genți scumpe, dar dacă aceste genți ar fi fost cumpărate din bani furați atunci credeți că le-aș fi arătat în poze pe rețele sociale? Eu câștig bine și îmi permit o astfel de geantă. Nu știu de ce lumea crede că tot ce am mi-a fost cumpărat de fostul și actualul soț. Eu îmi învăţ copii că nu e neapărat să trăiești în lux, important e să prețuiești ceea ce ai”, a ținut să precizeze Jasmin.


Soţia omului de afaceri a mai spus că este gata să-și întrețină soțul, dacă acesta își va pierde afacerile.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări