Jennifer Lopez, într-o rochie superbă, creaţie a unui designer român

Jennifer Lopez, într-o rochie superbă, creaţie a unui designer român

Jennifer Lopez a fost în centrul atenţiei la prezentarea de modă Chanel datorită apariţiei ei impecabile.

[portfolio_slideshow]

O fashionistă înrăită, Jennifer Lopez nu putea lipsi de la show-ul Chanel şi a reuşit încă o dată să fie în centrul atenţiei.

Artista în vârstă de 43 de ani a sosit la eveniment însoţită de Casper Smart şi fiica ei în vârstă de 4 ani şi a arătat incredibil. A îmbrăcat o rochie albă din dantelă, cu un decolteu generos şi care îi lăsa la vedere picioarele perfect tonifiate. A purtat pe deasupra un sacou negru, la care a renunţat însă la scurt timp după ce a ajuns.

Superba rochie este creaţia designerului român Dana Budeanu. Creatoarea de modă a explicat pentru perfecte.ro că rochia purtată de Jennifer Lopez la prezentarea Chanel este făcută manual din dantelă, cu aplicaţii din flori din caşmir. Mai mult, caşmirul este amestecat cu fire foarte subţiri de aur.  Dana Budeanu mai spune că a fost încântată de felul în care rochia stătea pe Jennifer Lopez. "Arată foarte bine în ea, arată dulce. Chiar ea mi-a spus că este foarte dulce. E girlie, nu poţi să îi spui sexy. Fiind materialul extrem de fin, moale şi feminin, nu poate fi vulgară".

Jennifer Lopez şi-a completat ţinuta cu un plic negru şi o pereche de pantofi negri. Machiajul şi coafura au fost simple, mizând pe un look cât mai natural.

 

Recomandări