Karmella va susţine un spectacol live! Iată ce artişti vor mai cânta

Karmella va susţine un spectacol live! Iată ce artişti vor mai cânta

Karmella este pregătită să ofere spectatorilor care vor veni pe 31 octombrie la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" un spectacol live, intitulat "Cine ești tu dragoste"! 

Frumoasa interpretă va fi acompaniată de The Band, condus de Petru Moiseev. Pe lângă cele mai cunoscute piese lansate de ea, pe scenă vor urca şi mulţi alţi artişti, printre care nume importante ale scenei, precum Ion Suruceanu, Adriana Ochișanu, Kătălina Rusu, Marian Stârcea și Just Friends Dance Academy. Spectacolul va fi prezentat de inegalabilul Andrei Porubin. 

Cele peste două ore de live vor fi împărțite în trei etape, unde muzica și interpretarea Karmellei vor fi îmbinate cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentală a bandului lui Petru Moiseev. 

Emoţionată şi fericită, Karmella spune că este pregătită să ofere publicului un spectacol de excepție, emoţii şi stări pe care le-a simțit și le-a transpus în melodii.

„Va fi un spectacol live, un spectacol important pentru mine și sper să fie unul plin de emoție și bucurie pentru fiecare spectator care va veni să ne vadă. Vă aștept cu drag pe toți!”, ne-a declarat Karmella. 

Biletele pentru spectacol se pot cumpăra de pe site-ul pe iTicket și la casa de bilete a Filarmonicii Naționale "Serghei Lunchevici". 

Karmella ste un nume relativ nou în industria muzicală din Moldova, dar calitățile sale vocale și puterea vocii nu pot să treacă neobservate. Brunetă, cu ochi albaștri, mereu elegantă, Karmella are un farmec aparte, o inteligență scenică și o dinamică specială. Nu poate trece neobservată. Când intră ea, umple scena! Citește un amplu interviu cu frumoasa interpretă Karmella!

Recomandări