Kim Kardashian și-a transformat placenta în pastile! Așa scapă de depresia postpartum!

Kim Kardashian și-a transformat placenta în pastile! Așa scapă de depresia postpartum!

Kim Kardashian nu a ascuns faptul că și-a mâncat placenta după ce a devenit mamă pentru prima dată, însă starul de reality-show nu și-a pus placenta la uscat și apoi pe frigare (așa cum se obișnuiește), ci a transformat-o în pastile.

kim-placenta

Kim Kardashian a scăpat de depresia postpartum consumându-și propria placentă. Atât în cazul băiețelului ei, Saint, cât și în cazul fetiței North West, Kim Kardashian a încuvințat medicilor să îi ia placenta, să o pună la uscat, să o congeleze și apoi să o transforme în pastile. Doar așa vedeta a scăpat de depresia postpartum.

kim-kardashian-2

“Nu sunt o persoană care s-ar fi gândit să își mănânce propria placenta. Când spun că am mâncat placenta asta nu înseamnă că am uscat-o și am pus-o pe grătar, așa cum au crezut mulți și așa cum obișnuiește foarte multă lume. Mi-am dat acordul pentru ca placenta să fie uscată, înghețată și transformată apoi în pastile. Am avut câteva prietene care au făcut treaba asta și au scăpat de depresia postpartum. Mi-am spus că nu strică să încerc”, explică Kim Kardashian.

Sursa

Recomandări