La 50 de ani arată de 30. Iată secretele de frumusețe ale actriței Nicole Kidman

La 50 de ani arată de 30. Iată secretele de frumusețe ale actriței Nicole Kidman

La 50 de ani, Nicole Kidman ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani, impresionând prin silueta de adolescentă.

Actrița a declarat recent într-un interviu pentru Los AngelesTimes că secretul tinereții ei sunt mâncarea echilibrată și mult sport.

Actrița mai spune că obișnuiește să consume multe proteine, majoritatea furnizate de fructele de mare și face antrenamente diverse, pentru că se plictisește foarte repede. Din rutina ei de mișcare nu lipsesc orele de Pilates, Yoga, cardio, antrenamentele cu greutăți, înot, joacă golf, tenis de câmp și este o alergătoare foarte bună.

„Nu sunt atât de strictă cu dieta mea. Mănânc destul de mult, dar cu toată atenția”, a declarat Kidman.

Ea urmează regula 80-20 - nu te ridici niciodată complet sătul de la masă, ci consumi doar în proporție de 80% ce ai în farfurie.

Nicole Kidmai susține că din alimentația sa nu lipsesc fructele și legume, carnea și peștele, iar sarea și zahărul sunt excluse în totalitate.

În plus, actrița mărturisește că, în locul cafelei, optează pentru ceaiul verde sau din plante, consumă multă apă și adoră sucurile fresh. Acesta din urmă, spune actrița, detoxifiază perfect corpul și o ajută să-și mențină greutatea. La 180 cm Nicole cântărește 56 kg.

Fosta soție a lui Tom Cruise și-a găsit de ani buni fericirea alături de cântărețul Keith Urban, iar cei doi oferă imaginea unui cuplu solid, ceea ce pare destul de rar la Hollywood.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări