La 57 de ani de căsătorie au făcut o ședință foto inspirată din filmul „The Notebook”

La 57 de ani de căsătorie au făcut o ședință foto inspirată din filmul „The Notebook”

Clemma şi Sterling Elmore, un cuplu din Oklahoma, sunt împreună de 57 de ani, iar numărătoarea continuă. Pentru a-şi sărbători dragostea, nepoata cuplului, Amber, a plănuit o şedinţă foto inspirată din filmul preferat al Clemmei, „The Notebook”.

Fotografiați de Stacy Welch-Christ de la "Mary Evelyn Photography", pozele îi surprind pe Clemma și Sterling împărtășind momente intime inspirate din scenele din film.

Pozele sunt extrem de sugestive, putându-se vedea cât de mult se iubesc, chiar și după 57 de ani de conviețuire. Aceștia s-au ținut de mână, s-au pupat, s-au îmbrățișat și au râs la ședința foto, ca și cum ar avea din nou 20 de ani.

Cuplul a purtat haine retro din anii 1940-1950 şi şi-au scris scrisori de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut în 1959. Sterling a mărturisit că prima dată când a văzut-o pe Clemma a știut că ea este fata cu care se va căsători.

Clemma și Sterling au dezvăluit și secretul unei căsnicii lungi și fericite: iubire și respect în fiecare zi. Cuplu recunoaște că nu trece nicio zi fără ca să-și spună te iubesc.

"Ne spunem de cel puțin 10 ori pe zi", precizează soțul.

“Când l-am cunoscut pe Sterling am ştiut că ne vom iubi mereu! Sterling este cea mai iubitoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Clemma.

„Jurnalul” /“The Notebook” este un film american de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams şi este bazat pe romanul omonim scris de Nicholas Sparks.

Filmul spune o poveste de dragoste cu toate luptele pe care cei doi protagoniști le duc pentru a-și îndeplini visul de a fi împreună.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări