La 62 de ani, “Sclava Isaura” a pozat în lenjerie sexy

La 62 de ani, “Sclava Isaura” a pozat în lenjerie sexy

Lucelia Santos, în vârstă de 62 de ani, a sfidat convenţiile şi a pozat sexy! Actrița braziliană care a jucat-o impecabil pe sclava Isaura cu o poveste de viață tulburătoare în serialul cu același nume, a realizat o şedintă foto îmbrăcată doar într-un body de mătase, extrem de sexy, o pereche de colanţi de plasă şi cizme cu toc.

De mai bine de 40 de ani, "Sclava Isaura" a rămas cel mai bine vândut produs de televiziune al tuturor timpurilor, fiind difuzat în toate colțurile lumii, o performanță ce nu a mai fost atinsă și este aproape imposibil de depășit. Lucelia Santos, care anul acesta a împlinit vârsta de 62 de ani, continuă să fie în vizorul publicului și menține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. 

Succesul fulminat pe care l-a avut datorită Sclavei Isaura i-a adus acesteia oferte care mai de care mai tentate. Pe lângă rolurile în filme, actrița care a sedus o lume întreagă a primit și sute de mii de dolari pentru a poza în celebra revistă pentru adulți, Playboy. Și a făcut-o de două ori chiar, în 1980 și 1981. Ambele ediții au avut vânzări record.

Ulterior, a mai jucat în câteva telenovele însă acestea au fost departe de succesul Isaurei. S-a dedicat apoi teatrului, scriind piese și regizându-le. Când s-a săturat și de această carieră, s-a reîntors la filme dar și la emisiuni tv, cu teme variate. A fost concurentă la un show de dans și protagionista unor farse în cadrul unei emisiuni.

Dacă în plan profesional s-a bucurat de un real succes, în viața privată actrița care a interpretat-o pe Sclava Isaura nu a avut același noroc. A divorțat de soțul său după doar patru ani de mariaj, iar din 1986 nu s-a mai implicat în nicio relație serioasă, preferând să-și dedice timpul carierei și fiului său, Pedro, astăzi în vârstă de 37 de ani, de asemenea actor foarte bine cotat în Brazilia, care anul trecut a făcut-o bunică.

"Am făcut cam tot ce mi-am dorit. Nu regret nimic. Am o viață frumoasă, sunt împăcată cu mine", a declarat ea presei din Brazilia.

Întrebată despre viața intimă, actrița a punctat că se află în perfect echilibru de când practică budismul și yoga. 
 

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări