Lea Michele, contract de 1 milion de dolari cu L’Oreal

Lea Michele, contract de 1 milion de dolari cu L’Oreal

Americanii sunt înnebuniţi după serialul muzical Glee, dar mai ales după una dintre actriţe, Lea Michele. În ultimul an aceasta a părut să fie omniprezentă, iar pe final de 2012, actriţa a fost „recompensată” cu un contract în valoare de 1 milion de dolari cu label-ul de poduse cosmetice, L’Oreal.

L’Oreal şi-a ales o nouă ambasadoare, de data aceasta pe tânăra actriţă în vogă, Lea Michele. Nu este chiar atât de uşor să faci un brand cu renume să îţi ofere această sumă ca să le fii ambasador, însă Lea are o imagine destul de puternică în rândul tinerilor din toată lumea.

Actriţa din serialul Glee a intrat într-o ligă destul de mare, alăturându-se astfel altor ambasadoare ale brand-ului, originar din Franţa, precum Eva Longoria, Beyonce sau Jennifer Lopez.

Un detaliu care face această ştire şi mai interesantă, este faptul că Lea a fost aleasă ca imagine a unui brand de produse de înfrumuseţare, iar atunci când a intrat în această lume i s-a zis că ar trebui să îşi opereze nasul.

Noroc că Lea Michele a refuzat să facă acest lucru pentru a respecta „standardele de la Hollywood”, iar acum se poate spune că acesta este trademark-ul său.

Recomandări