Lora a decis să renunțe la Facebook și Instagram. AFLĂ motivul!

Lora a decis să renunțe la Facebook și Instagram. AFLĂ motivul!

Lora trece prin cele mai grele momente din viața sa și a luat o decizie radicală: se retrage din mediul online! Cel mai probabil, decizia sa are legătură cu problemele de sănătate al unuia din membrii familiei. În urmă cu câțiva ani artista și-a pierdut tatăl, iar acum mama ei se luptă cu o boală nemiloasă. 

“Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”, a scris Lora pe Facebook și Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc.

A post shared by LORA (@loraofficial) on


Celebra artistă afirma că suferă și că își dorește ca toate gândurile bune ale fanilor să se îndrepte către familia ei. Lora are peste 2 milioane de fani de pe Facebook și peste 1 milion de urmăritori de pe Instagram.

Postarea Lorei de pe Instagram a strâns peste 10.000 de like-uri și sute de comentarii în care fanii îi transmit gânduri bune. Printre vedetele care au reacționat se regăsesc Delia, Ioana Ignat și Adda.

Recomandări