Maia Sandu, imaginea care a devenit virală pe net: ”Așa vreau să arate și Moldova mea”

Maia Sandu, imaginea care a devenit virală pe net: ”Așa vreau să arate și Moldova mea”

După ce Maia Sandu a devenit prima femeie președinte a Republicii Moldova, o fotografie cu aceasta a devenit virală pe rețelele de socializare.

Semnată de fotograful Igor Schimbator, fotografie alb-negru o înfățișează pe Maia Sandu (48 de ani) într-o ipostază feminină, încrezătoare, plină de farmec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Schimbator (@ischimbator)

Alături de imaginea postată, fotograful a adăugat un comentariu în limba rusă, precizând că este limba vocii sale interioare. ”Vreau să trăiesc în Moldova mea. Cred că țara mea poate deveni așa cum ne dorim. Avem foarte mult potențial, aceștia sunt oameni, oameni receptivi, amabili, deștepți, frumoși. Nu am avut niciodată un candidat cu o reputație atât de impecabilă. Nu am avut niciodată această șansă”.

De altfel, fotografia a fost preluată și de medicul și medicul și bloggerul Dragoș Galbur, stabilit în Irlanda. 

”Așa vreau să arate și Moldova mea - micuță, cu bun simț, frumoasă, dârză și luptătoare!”, a scris acesta despre fotografia care o înfățișează pe Maia Sandu.

Pe pagina de Facebook, Maia Sandu a mulțumit celor care au votat-o.

”Dragi prieteni, oameni din satele și orașele Moldovei, oameni din diasporă, voi ați învins! Victoria este a dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru mobilizarea uimitoare! Vă mulțumesc pentru încrederea enormă. Vă mulțumesc pentru unitatea pe care am reușit să o creăm împreună în această campanie. Vă promit să prețuiesc și să consolidez această unitate. Am spus de fiecare dată: Oamenii Moldovei sunt buni și corecți. Răbdarea lor a fost pusă la încercare de prea multe ori. Sunt mândră de moldoveni – când se unesc, ei pot face orice. Solidaritatea și unitatea moldovenilor au uimit ieri o lume întreagă. Vă mulțumesc pentru bucuria și mândria de a face parte din acest popor”.

Sursa

Recomandări