Marcel Pavel, mărturii după ce s-a vindecat de Covid-19: "Nu am mâncat 7 zile. A fost cumplit, la un pas de moarte"

Marcel Pavel, mărturii după ce s-a vindecat de Covid-19: "Nu am mâncat 7 zile. A fost cumplit, la un pas de moarte"

Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care s-a infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a vorbit, pentru prima dată după ce s-a vindecat, despre lupta pe care a dus-o cu boala. El a mărturisit în cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3 că a trecut prin clipe îngrozitoare, care l-au marcat profund.

"Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoționala extraordinară acum. În spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv", a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel a vorbit și despre momentele grele prin care a trecut în spital.

"Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas sp fiu intubat dacp nu mp internam. Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc", a mai spus artistul.

Artistul a precizat că a luat boala de la o colegă de la emisiunea "Te cunosc de undeva", iar primele simtome pe care le-a avut s-au manifestat dur abia acasă, a doua zi.

"Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatura 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab. M-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatura de 36,7", a povestit artistul.

Marcel Pavel le-a răspuns și celor care l-au calomniat și l-au acuzat că a fost plătit să spună că are coronavirus.

"Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam, nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere, că e mai bine", a transmis Marcel Pavel.

Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii iunie și a stat internat la institutul "Matei Balș" din București. Adriana Trandafir, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt celelalte vedete care au contactat noul coronavirus.

Sursa

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări