Maria Marian și-a lansat un site de sănătate! Vedeta ne pune la dispoziție informație de calitate pentru un stil de viata sănătos

Maria Marian și-a lansat un site de sănătate! Vedeta ne pune la dispoziție informație de calitate pentru un stil de viata sănătos

Pasionată de modul sănătos de viață, Maria Marian, gazda emisiunii “Acasă Devreme” de la Jurnal TV, își dorește să ofere o sursă profesionistă de informare în acest sent, drept pentru care a lansat de curand o platformă online ce integrează informații de sănătate și educare în domeniul sănătății – www.mariamarian.md.

Cu fiecare apariție în emisiunea sa, Maria Marian ne amintește că „nu există prea multă sănătate, de aceea îngrijiți de cea pe care o aveți!”. Cu acest motto și-a lansat și site-ul personal, alături de familie, prieteni, jurnaliști, artiști, dar și personalități din domeniul medicinei, invitați de marcă ai emisiunilor sale.

Toți cei prezenți au avut parte de o seară de gală, dar şi de multe surprize.

Site-ul www.mariamarian.md este gândit ca o sursă de informații diverse despre sănătate, frumusețe, informații ce cuprind, printre altele, recomandări legate de nutriție și diete, detalii despre superalimentele cu beneficii nutritive ridicate, sfaturi cu privire la creșterea și îngrijirea copiilor, dar și recomandări din partea specialiștilor care vor avea răspunsuri la toate întrebări tale!

Pe site sunt bineveniți toți cei care optează pentru un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie bazată pe produse naturale, cei care doresc să-și schimbe stilul de viață și alimentația, mai apropiată de esența firească a naturii. Site-ul va pune mereu la dispoziție cele mai noi informații cu privire la metodele de tratament și inovații în medicină.

“De șapte ani sunt cununată cu televiziunea. În toți acești ani am vorbit despre sănătate. Este domeniul care cred că are foarte multe de oferit și este foarte frumos atunci când oamenii cunosc aceste informații și îi cunosc cei mai bun specialiști… Pentru că există foarte multe percepții greșite despre sănătate și modul de îngrijire a sănătății.
Dacă pe plan personal mi-a reușit totul - am o familie minunată din toate punctele de vedere - pe plan profesional am unde crește. Odată cu venirea pe lume a copilului meu mi-am propus să fac acest site. Din păcate există foarte multe stereotipuri despre îngriijirea copilului mic, despre sarcină, de aceea voi explica în Jurnal de mămică care sunt lucrurile pe care ar trebui să le cunoaștem în acest sens”, spune Maria Marian, dorind să creeze o comunitate unită, care să influenţeze în mod pozitiv viața oamenilor.

Așadar, sănătatea şi frumuseţea fiecăruia dintre noi depind de un stil de viaţă sănătos, iar acesta se dobândeşte în urma informaţiilor pe care reuşim să le obţinem şi, cel mai important, să le aplicăm.

Asta își propune să facă www.mariamarian.md - să ne ofere informaţii extraordinare şi să ne determine să le şi aplicăm.

Felicitări Maria Marian și echipei. Mult succes!

Text: Alina MATEI
Foto: Oleg Melenciuc, SelfieBox

Câteva poze de la lansarea site-ului

4

3

Recomandări