Mary Poppins, tu ești oare? Cum arată bona Prinților George și Louis, și a Prințesei Charlotte

Mary Poppins, tu ești oare? Cum arată bona Prinților George și Louis, și a Prințesei Charlotte

Surprinzăor, Ducesa Kate şi Prinţul William au angajat o singură dădacă. Este vorba de Maria Teresa Turrion Borrallo, în vârstă de 40 de ani, care a absolvit Colegiul Norland, una dintre cele mai exigente școli de profil, cunoscută pentru pregătirea în educarea şi îngrijirea copiilor, inclusiv pentru cele mai dificile situații cu care s-ar putea confrunta. Pe lângă faptul că este expertă în arte marţiale şi tehnici antiterorism, ştie cum să evite paparazzi fără să fie văzută și are permis de conducere pentru profesioniști, o necesitate în cadrul cursurilor de la școală, ce se desfășoară timp de patru ani.

Bona Prinţului George, a Prinţesei Charlotte şi a Prinţului Louis este de origine spaniolă și a fost angajată de către cuplul regal în anul 2014. De altfel, odată angajată la Familia Regală, aceasta a primit propria reşedinţă la Palatul Kensington.

Turrion Borrallo călătorește împreună cu familia regală încă din 2014, când i-a însoțit în Australia, 2 ani mai târziu, în 2016, în Canada, iar în 2017 a fost în Germania alături de aceștia, pentru a avea grijă de cei mici.

De câte ori apare la evenimentele regale, bona poartă uniforma bej primită de la școală. Așa a fost văzută și la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate, dar și la botezul prințesei Charlotte.

În plus, ea trebuie să-și țină părul în permanență strâns și machiaj minimal. Are voie să poarte doar o singură pereche de cercei și doar încălțăminte cu talpă joasă. Mai mult, dădacă adoră să le tricoteze hăinuțe celor mici. În 2015, ea i-a făcut o bonetă cu influențe spaniole prințesei Charlotte, care a fost purtată și de prințul Louis.

"Ea a lucrat pentru câteva familii celebre din aristocraţie. Aşa a ajuns să fie cunoscută de ducele şi ducesa de Cambridge care au decis apoi să o angajeze. Nu este căsătorită şi nu are un iubit, întrucât viaţa ei este dedicată în întregime familiei pentru care lucrează. E renumită pentru faptul că este o foarte bună profesionistă, e căsătorită cu profesia ei", a declarat un prieten al bonei pentru revista Hello!

Turrion Borrallo are un salariu de numai 75.000 £ pe an, adică peste 100.000 de dolari pe an, estimează presa britanică.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări