Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat o nouă fotografie cu fiul lor Archie

Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat o nouă fotografie cu fiul lor Archie

O nouă fotografie a lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Ducilor de Sussex, a fost publicată pe contul de Instagram sussexroyal.

Pe 12 mai, Ducesa de Sussex a sărbătorit pentru prima dată Ziua Mamei. Cu acest prilej, Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) au publicat o nouă imagine cu fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pe contul oficial de Instagram al cuplului.

În imagine sunt vizibile doar picioarelor bebelușului regal, pe care Megan le protejează ușor cu mâna. Imaginea cu picioruşele lui Archie este "un omagiu de ziua mamelor - din trecut, prezent, pentru cele care vor deveni şi pentru cele pierdute dar de care mereu ne vom aminti", este mesajul care o însoţeşte, scrie news.ro.

"Onorăm şi celebrăm pe fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi mai multe ţări din Europa", continuă textul.

Mesajul publicat de ducii de Sussex se încheie cu versurile: "Mama a fost prima mea patrie; primul loc în care am trăit", iniţial scrise de poeta Nayyirah Waheed.

De asemenea, fotografia aduce şi un omagiu subtil regretatei prinţese Diana, mama lui Harry. Astfel, pe fundalul fotografiei se pot observa flori de „Nu-mă-uita (Myosotis), preferatele "prinţesei inimilor", notează people.com.

Recomandări