Despre noi

 

THEWOMAN.MD E DESPRE ATITUDINE!

 

THEWOMAN.MD – portal dedicat femeii moderne, active, practice, care își dorește o viață frumoasă, sănătoasă și împlinită.

 

THEWOMAN.MD înseamnă dinamism, calitate, divertisment și profesionalism.

 

Oferim articole care vorbesc cu deschidere despre dezvoltare personală, frumusețe, sănătate, familie, copii, nutriție, călătorii, educație și tehnologie, sustenabilitate și tot ceea ce înseamnă bunăstarea fizică, mentală și emoțională.

 

Prezentăm povești inspiraționale, remarcabile, exemple de conduită și de carieră, noutăți, sfaturi utile și sugestii care te vor inspira și provoca să faci cele mai bune alegeri pentru a trăi conștient și echilibrat!

Scopul THEWOMAN.MD este crearea unei comunități a femeilor, oferindu-le instrumente utile pentru a inspira și motiva să fie autentice, frumoase, feminine, independente, încrezătoare în forțele proprii, optimiste, pline de viață, libere de prejudecăți, ambițioase și cu atitudine. Pentru că atitudinea este calea prin care motivația și încrederea de sine se transformă în rezultate, este calea care te ajută să evoluezi personal și profesional, să-ți îndeplinești visurile, care îți asigură o viață de familie fericită și liniștită. 

THEWOMAN.MD pune accent și pe responsabilitatea și implicarea socială, desfșurând, în permanență, activități și campanii umanitare care vizează, în special, femeile și copiii, dar și campanii de responsabilitate civică. Credem într-o lume a lucrurilor frumoase, a binelui, prin recunoașterea oamenilor cu viziune, a celor care încep schimbarea!

 

THEWOMAN.MD e despre tine!

 

Așadar, citește, prețuiește, descoperă și împărtășește!

www.thewoman.md