Meriți un ten perfect! Încearcă super-produsele Merz Spezial, destinate îngrijirii pielii, părului și unghiilor

Meriți un ten perfect! Încearcă super-produsele Merz Spezial, destinate îngrijirii pielii, părului și unghiilor

Vrei să ai o piele sănătoasă, păr puternic și unghii rezistente, indiferent de anotimp? Merz Spezial, brand creat de compania farmaceutică Merz Pharma GmbH din Germania - lider mondial în medicina estetică, are exact produsele care tevorimpresiona! Fie că alegi suplimentele pentru frumusețe – drajeurile Merz Spezial sau cremele mousse – Hyaluron și Collagen, distribuite acum și în Moldova.

Drajeurile Merz Spezial conțin o combinație unică de vitamine și minerale ce îngrijesc pielea, părul și unghiile, activează starea de bine și mențin sănătatea.Ingredientele au fost alese pentru a oferi organismuluinutrienții necesari, în proporții echilibrate, astfel încât să susțină procesele biologice naturale.

Suplimentele pentru frumusețe au la bază tehnologia patentată MTS (Micro-TargetingSystem), datorită căreia toate ingredientele-cheie sunt transportate eficient către celulele țintă: piele, păr și unghii, pentru a crea structuri sănătoase din interior. Aceste substanțe vitale hrănesc și regenerează celulele și le protejează de stresul oxidativ.

Cremele Merz Spezial îmbunătățesc nivelul de hidratare și aspectul pielii. Acestea au o textură delicată de mousse cu formula unică DVF (Dermal Vitality Formula), datorită căreia ingredientele active pătrund mai eficient în piele, tenul este imediat vitalizat și se absorb rapid, fără a lăsa urme grase. Sunt potrivite pentru orice tip de piele.

De ce cremele Merz Spezial trebuie incluse în ritualul tău de îngrijire al tenului? Pentru a te bucura în fiecare zi de un ten sănătos.

Iată modurile în care acționează cremele:

Crema mousse Hyaluron

1. Hidratarează imediat pielea
2. Formează o peliculă protectoare
3. Protejează pielea împotriva pierderii umidității

Crema mousse Collagen

1. Are efect imediatde lifting
2. Stimulează producerea de colagen
3. Reduce ridurile.

Produsele MerzSpezial sunt testate clinic. Importatorul și distribuitorul oficial în Moldova este compania farmaceutică Medeferent Grup.

Grăbește-te să te convingi de beneficiile acestor super-produse!

Text: Alina MATEI

Despre Medeferent Grup
Medeferent Grup este importator și distribuitor de medicamente, dispozitive medicale și produse cosmetice, cu o experiență de peste 17 ani. Produsele furnizate acoperă domeniile terapeutice precum oncologie, boli infecțioase, hematologie, dermatologie, neurologie etc. Principalii parteneri ai companiei suntMerz Pharma GmbH, Germania; ABC Farmaceutici SpA, Italia; NCPC International Corp., China; JW Pharmaceutical Corporation, Coreea etc.

Despre Merz Pharma GmbH
Merz Pharma GmbH este o companie farmaceutică fondată în 1908, cu sediul în Frankfurt, Germania. Compania este bine cunoscută datorită produselor inovative dezvoltate și furnizate în peste 90 de țări. La nivel global, Merz Pharma este lider în domeniul medicinii estetice.

Recomandări