Mesaje de Crăciun pentru soț!

Mesaje de Crăciun pentru soț!

Cadoul fără mesaj e un pic cam ca mâncarea fără condimente. Merge, poate că el stie să și-o condimenteze singur, dar pentru a fi completat de emoția pe care vrei să o transmiți mai bine îl scrii chiar tu, direct pe cadou sau pe o felicitare separat.

Sunt multe feluri de a compune un mesaj, trebuie doar să te gândești la ce fel de relație ai și pe cei ai vrea să pui accent. Dacă faci trimiteri la amintiri comune, e chiar mai bine. Gândește-te și la ce i-ar plăcea lui să audă după tot ce ați trăit împreună anul acesta. Orice e personal și vine din suflet va fi bine primit.

Iată câteva mesaje prin care îți poți reconfirma iubirea și prețuirea față de soț:

- Crăciunul este despre familie. Mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru noi! 

- Dragostea ta e cel mai dulce cadou.

- Merry Christmas to the love of my life.

- Ești soțul meu preferat!

- Mulțumesc pentru viața noastră împreună!

- Cred în spiritul Crăciunului și mai ales cred în tine!

- Familia noastră, dragostea noastră și viața noastră sunt cele mai frumoase cadouri!

- În iernile friguroase cel mai mult îmi ține de cald iubirea ta.

- Locul meu preferat de Sărbători e tot în brațele tale.

-Crăciunul ideal este cu noi doi sub brad!

- Merry Christmas, Deer.

- Let’s travel. Because money returnes, time doesnt. 

- No regerts in life. Just lessons learnt.

Astfel de cuvinte înpiraționale și încurajatoare pot însoți un cadou practic de Crăciun pentru soț, precum o busola, un money clip sau un poartcard cu money clip. Sau dacă ai avut un an mai greu, îi poți transmite un mesaj de încurajare, alături de un ceas de mână prin care să îi arăți că ești gata să îi rămâi alături tot timpul. Și desigur, o alegere inspirată de cadou de Crăciun pentru soț, cu care îi vei readuce bucuria din copilărie, este acel obiect la care visează!

Important să fie oferit cu bucurie și să fie potrivit pentru celălalt, să nu faci un cadou doar ca să scapi de ”obligație”, să ”bifezi” momentul, ci să fii atentă la omul căruia îi oferi ceva, să fie ceva care se potrivește personalității sale. Deși, evident, asta nu e mereu ușor.

Recomandări