Mihaela Rădulescu, pozată goală pușcă de iubitul ei! FOTO de senzație!

Mihaela Rădulescu, pozată goală pușcă de iubitul ei! FOTO de senzație!

Mihaela Rădulescu a fost fotografiată goală pușcă de Felix Baumgartner, iubitul ei, iar imaginea a făcut furori pe reţele de socializare, unde vedeta tv a publicat poza.

miha-felix

Fanii Mihaelei Rădulescu sunt în extaz după ce jurata de la "Românii au talent" a renunţat complet la haine şi a încins imaginaţia domnilor. Vedeta tv s-a lăsat fotografiată goală în piscină, iar cel care a avut onoarea să o vadă aşa este chiar bărbatul cu care diva are o relaţie de mai bine de un an. Mândru de formele iubitei lui, sportivul auriac Felix Baumgartner a vrut să le arate tuturor ceea ce vede doar el în dormitor.

 

În imagine, Mihaela Rădulescu apare în piscină, în timp ce savurează un fresh, iar admiratorii ei pot observa clar că aceasta nu are costum de baie. Cu această fotografie, Mihaela Rădulescu le-a închis gura răutăcioşilor care îi analizează vârstă din buletin. Vedeta a demonstrat că are un corp lucrat la sala de fitness de unde este nelipsită.

Precizăm că Mihaela Rădulescu se iubește cu sportivul austriac Felix Baumgartner de un an. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui interviu. Ambii sunt pasionaţi de sporturile extreme şi au aceeaşi vârstă - 46 de ani.

Felix Baumgartner a devenit una dintre cele mai cunoscute personalităţi din lume. Saltul său din stratosferă a fost urmărit de milioane de oameni, iar performanţă i-a adus contracte de publicitate cu branduri importante. Felix Baumgartner are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Deţine un lanţ de restaurante în Viena, o echipă de fotbal, o linie de haine, o vodcă, dar şi un parfum cu numele lui.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări