Moș Crăciun există și a adus bucurii şi daruri pentru copii!

Moș Crăciun există și a adus bucurii şi daruri pentru copii!

Pentru că au fost cuminți și sârguincioși, mai mulți copii cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani au primit daruri de la Moș Crăciun, în cadrul unei campanii desfășurate de portalul pentru femei www.thewoman.md, în parteneriat cu Rotary Club Chișinău. Astfel, campania şi-a dus la bun sfârșit cea de-a III-a ediție și, prin urmare, se dovedeşte că Moș Crăciun există! 🎅

La patru frați din satul Gherman, r. Ungheni, Pavel, Petru, Eugeniu și Grigore Pavliuc, Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta! O mătușă de-a băieților ne-a spus ca copiii cresc doar cu tatăl lor și au o situație mai difciilă, drept pentru care am încercat să urnim visele din loc pentru ei.

Pentru că au fost cuminți și sârguincioși, și elevii din clasa 5-a de la Liceul „Andrei Vartic”, Ialoveni, au primit daruri. Iată-i cu cadourile în braţe.

Zâmbete și bucurie și pentru copiii din satul Gura Bâcului, r. Anenii Noi, care s-au bucurat de o experiență frumoasă și fericită. Copiii au recitat poezii și au dansat alături de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, au devorat zeci de acadele și portocale, și au stat nemișcați lângă brad, la poză. Copiii au cântat și colinde şi au mulţumit pentru toate darurile.

"Sărbătorile de iarnă ne amintesc tuturor că Steaua Crăciunului este simbolul darului oferit din iubire, dar mai ales este simbolul speranţei şi al credinţei! În ochii copiilor noştri ne vom regăsi speranţa şi puterea de a privi cu încredere spre viitor şi să le umplem sărbătorile cu frumuseţea iernii, cu ecoul colindelor, cu emoţia Crăciunului!", consideră Elizaveta Guțu, o doamnă care s-a alăturat campaniei noastre.

Și copiii din familii în dificultate, beneficiari ai Centrului pentru Protecție Socială “Prometeu” din or, Strășeni, au primit cadouri de Moș Crăciun.

„Vă mulțumim pentru darurile primite, copiii s-au bucurat foarte mult. Vă mulțumim frumos pentru această faptă bună”, a transmis Alexandra Boligari, președinta Centrului “Prometeu”.

Inga Albu, avocată

Ne bucurăm că am reușit să aducem o fărâmă de sprijin, de zâmbet şi de încredere copiilor, iar bucuria din ochii lor și dăruirea celor care decid să fie alături de noi ne fac să ducem mai departe acest proiect de suflet.

"Proiectul “cadourilor din cutia de pantofi” se realizează tradițional în R. Moldova de 6 ani de zile. Darurile provin de la prietenii Rotarieni din Marea Britanie, Districtul 1110, din diferite școli, unde copiii împreună cu părinții dăruiesc câte o cutie plină cu daruri pentru copiii din R. Moldova. Scopul proiectului este de a aduce copiilor din R. Moldova  zâmbetul și bucuria în ochi, precum și de a face conexiunea între copiii din țara noastră și cei de peste hotare", ne-a declarat Inga Albu, avoc reprezentanta Rotary Club Chișinău.

Tragem cortina cu mulțumiri pentru cei care ne-au fost alături în această campanie! La mulți ani, iar la anul viitor la mai mulți Moși! 🎅

Text: Alina MATEI

Recomandări