Nadia Vasilos, Brow Master: 5 sfaturi pentru a avea sprâncene naturale și dese

Nadia Vasilos, Brow Master: 5 sfaturi pentru a avea sprâncene naturale și dese

Sprâncene subțiri și mega-arcuite? Sună ca un ecou al anilor ’90, care astăzi nu mai stârnesc admirație, ci doar... sprâncene ridicate la cei din jur.

Vremurile se schimbă iar tendințele în ceea ce privește forma sprâncenelor, de asemenea, se schimbă. În prezent, preferințele în materie de sprâncene înclină spre naturalețe, ceea ce bucură nespus de mult specialiștii din domeniu. Cele care au sprâncene bogate de la mama natură se pot considera norocoase, dar ce facem cu sprâncenele care au o formă subțire, cele care au trecut prin multe pensări incorecte și dese?

Nadia Vasilos, Brow Master & specialist în micropigmentare sprâncene

În continuare îți ofer câteva sfaturi testate de câțiva ani de clientele mele și demonstrate ca fiind eficiente:

1. Masează zona din jurul sprâncenelor

În fiecare dimineață şi seară efectuați un mini-masaj de 5 minute în zona sprâncenelor. Acest lucru ajută la intensificarea circulației din zona respectiva, fapt care va stimula creșterea firului de păr.

2. Folosește uleiuri

Folosirea uleiurilor pentru stimularea creşterii firului de păr este foarte utilă. Uleiul de ricin, cocos, cacao, jojoba, ylang-ylang sau un amestec din aceste uleiuri vor face minuni pentru sprâncenele tale. Uleiul se aplică seara pe zona sprâncenelor, se masează uşor şi se lasă să acționeze toată noaptea.

3. Aruncă penseta

Da, ştiu că este tare greu să te despărți de lucrul care, momentan, crezi că e cel mai bun prieten şi că te scapă de orice problemă. Dar gândeşte-te că anume acest lucru te-a făcut să ajungi să ai sprâncene mai puțin frumoase. Deci, uită de pensetă, cel puțin pentru o perioadă, şi sprânceana ta va prinde viață!

4. Mergi la un brow master

Un moment foarte important este vizita la un brow master o dată la 2 săptămâni. De ce? Pentru că la aceste vizite specialistul verifică creşterea firului de păr şi modelează corect sprânceana. Astfel, se scot firele care alterează forma naturală şi se lasă doar firele "bune".

5. Ai răbdare

Multă răbdare şi încredere în specialistul tău. Înțeleg că e dificil, dar rezultatul final merită aşteptat!
Sprâncenele frumoase sunt accesibile pentru toți, indiferent de forma inițială a lor. Un brow master profesionist va reuși să scoată frumusețea naturală a trăsăturilor faciale în evidență, din partea ta fiind nevoie doar respectarea recomandărilor de mai sus.

Să fii frumoasă!

Text: Nadia Vasilos, Brow Master & specialist în micropigmentare sprâncene, Guest Writer The Woman

 

Recomandări