A născut pe marginea drumului, în zăpadă! Ambulanţa a ajuns după momentul naşterii

A născut pe marginea drumului, în zăpadă! Ambulanţa a ajuns după momentul naşterii

Un bebeluș s-a grăbit să vină pe lume mai devreme decât a anticipat mămica sa, astfel că s-a născut în această dimineață, în zăpadă, pe marginea drumului, înainte ca ambulanţa să ajungă.

O tânără în vârstă de 21 de ani din Vaslui a născut pe marginea drumului, mai exact pe zapadă. Durerile au început la ora 4:00 dimineaţa, când a şi sunat la 112. Copilul nu a mai aşteptat şi s-a născut înainte ca ambulanţa să ajungă.

Ambulanța a ajuns imediat la locul unde tânara a născut și a constatat că bebelușul este perfect sănătos, iar condițiile vitrege în care s-a produs nașterea nu a înfluențat în niciun fel starea sa de sănătate. Nici mama nu a rămas cu sechele, ci doar cu o sperietură groaznică.

Întâmplarea s-a petrecut în satul Poiana lui Alexa din comuna Pușcași, o așezare destul de izolată, deși se află foarte aproape de Vaslui. Acum, David George, așa a fost numit năzdrăvanul din troieni, își așteaptă un naș pe măsura întâmplării prin care a ajuns pe lume.

“Când am fost sunați, femeia ne-a spus că au început contracțiile. Nu i se rupsese încă apa, așa că am decis ca rapid o ambulanță să plece spre locuința acesteia. Nu ne așteptam ca aceasta să nască așa repede. David George a avut mare noroc, fiindcă Dumnezeu a făcut ca drumul anevoios spre satul Poiana să-l parcurgem destul de ușor și repede, având în vedere condițiile meteo. Am preluat-o pe mămică cu tot cu bebeluș, care s-a născut cu o greutate de peste 2.500 de grame. Acesta respira corect și avea culoare normală, semn că frigul nu l-a afectat în niciun fel. Asta și din cauză că mămica s-a dezbrăcat de haină și a pus-o pe zăpadă, după care a născut și și-a înfofolit fătul imediat”, au declarat ambulanțierii care au ajuns la Alexa.

Sursa 

 

Recomandări