Natalia Gordienko a lansat un videoclip emoționant în care apare fiul său, Christian!

Natalia Gordienko a lansat un videoclip emoționant în care apare fiul său, Christian!

„Nu există nimic mai frumos decât relația dintre mamă și fiu”! Astfel își prezintă Natalia Gordienko noul produs muzical dedicat fiului ei, legăturii dincolo de cuvinte dintre mame și copiii lor, un cântec ca o declarație de dragoste. 

Artista a lansat recent piesa „În ochii tăi”, precizând că și-a dorit să lanseze această piesă încă din momentul în care s-a născut fiul său.

Melodia beneficiază și de un videoclip, care pare a fi un scurt-metraj inedit, emoționant și plin de suspans, în care apare inclusiv Christian, băieţelul artistei, acesta fiind primul clip în care artista apare alături de copilul ei.

Videoclipul a fost realizat de regizorul Roman Burlaca, iar muzica și textul aparțin lui Ivan Linkovski și Radmila Popovici-Paraschiv.

”Trei zile și trei nopți au fost necesare pentru filmări ca filmul din imaginația echipei de creație să prindă contur. La filmări, Christian a fost cooperant, făcând această misiune mai ușoară”, a declarat artista, fiind recunoscătoare echipei de producție care a transpus în muzică și imagini un mesaj profund, emoționat și important pentru ea.

La doar câteva zile de la lansare, videoclipul a adunat un număr mare de distribuiri și aprecieri, iar urmăritorii artistei se declară încântați de noua ei realizare.

Recomandări