O companie japoneză de cosmetice a creat pielea artificială!

O companie japoneză de cosmetice a creat pielea artificială!

O invenție uimitoare va revoluționa industria de beauty, în special tratamentele ce țin de întreținerea pielii! Compania japoneză Kao, care deține numeroase mărci de frumusețe, printre care și Future Skin, a creat pielea artificială, un produs cosmetic care pune bazele următoarei generaţii de produse de îngrijire a pielii. Numită și  „a doua piele”, acest nou produs cosmetic marca Sensai, ajută la îmbunătăţirea aspectului pielii, prin crearea unui nou strat de piele, asemeni unui voal. 

Produsul revoluționar din sub-microfibră este invizibil pe piele și servește pentru a proteja pielea de influența negativă a mediului. Un set de „piele artificială” (ser și spray) costă 500 de dolari și este deja disponibil în marile magazine japoneze.

Precizăm că Sensai se numără printre cele mai bune mărci de produse cosmetice japoneze, cunoscută în întreaga lume datorită produselor inovatoare. Tradus din japoneză, Sensai înseamnă frumusețe și rafinament excepționale. Cercetările efectuate de oamenii de știință ai companiei au dus la descoperiri inovatoare, printre care tehnologia de reparare ADN a pielii, formule anti-îmbătrânire bazate pe sakura și alte dezvoltări la fel de importante care sunt păstrate în cele mai stricte secrete.

Marca Sensai mai este cunoscută în întreaga lume datorită produselor inovatoare pe bază de mătase.

 

 

Recomandări