O femeie cu coronavirus întoarsă din Italia și-a cerut iertare în genunchi celor pe care i-a infectat. VIDEO

O femeie cu coronavirus întoarsă din Italia și-a cerut iertare în genunchi celor pe care i-a infectat. VIDEO

Scene dramatice! O femeie infectată cu coronavirus, originară din localitatea ucraineană Cernăuți, și-a cerut iertare în genunchi de la oamenii pe care i-a infectat cu coronavirus. Acesteia îi este teamă că cei contaminați se vor răzbuna pe ea și pe familia ei.

Recent întoarsă din Italia, femeia nu ar fi respectat regulile de izolare. Astfel, ea i-a infectat cu coronavirus pe copii și pe nepoți, apoi pe localnicii localității, în frunte cu primarul, relatează observator.tv. Oamenii ar fi amenințat că îi vor da foc la casă, iar femeia a intrat în panică. Într-un mesaj video, ea le-a cerut iertare în genunchi și le-a promis că nu se va mai duce niciodată în Italia.

"Am auzit că vreţi să-mi incendiaţi casa şi să vă răzbunaţi pe copiii şi nepoţii mei. Mă pun în genunchi în faţa voastră. Lăsaţi-mi familia în pace. Pe mine puteţi să pedepsiţi după cum doriţi", a implorat femeia în înregistrarea video. Aceasta s-a vindecat de coronavirus și regretă că nu a luat în serios măsurile luate de autorități. Din cele 475 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus în Ucraina, 59 au fost înregistrate în regiunea Cernăuţi. Sursa

Recomandări