O femeie din Ucraina a înviat la 10 ore după ce a fost declarată moartă. Află ce a povestit

O femeie din Ucraina a înviat la 10 ore după ce a fost declarată moartă. Află ce a povestit

Xenia Diduh, o femeie de 83 de ani din regiunea Vinița, Ucraina, a trecut printr-o experiență năucitoare: s-a reîntors la viață la 10 ore după ce a fost declarată moartă de medici.

Potrivit postului tsn.ua, paramedicii au fost chemați săptămâna trecută la domiciliul femeii, unde au găsit-o fără puls. Fiica acesteia a povestit că a chemat paramedicii după ce mama ei a început să se simtă foarte rău, iar aceștia au spus că nu are rost să o ducă la spital pentru că este pe moarte și a sfătuit rudele să „acoperi oglinzile și să aprindă o lumânare”.

”I-au măsurat pulsul și au văzut că nu are puls, i-au făcut o cardiogramă a inimii, care a arătat o linie dreaptă. I-au măsurat tensiunea și au spus că putem acopperi oglinzile și aprinde o lumânare”, a declarat fiica femeii. 

Familia sa a făcut pregătirile pentru înmormântare, au planificat, împreună cu preotul, slujba de înmormântare, au comandat masa de pomenire, iar muncitorii au săpat chiar și mormântul femeii. Însă, zece ore mai târziu, aceasta a început să dea din nou semne de viață și a fost dusă de urgență la spital, unde și-a recăpătat cunoștința. Medicii au stabilit că femeia se afla în comă de gradul 3 și a fost trimisă imediat la terapie intensivă, unde a fost diagnosticată cu insuficiență cardiovasculară acută. Medicii nu pot explica miraculoasa înviere a femeii. 

„Probabil că nu cunoaștem încă toate rezervele corpului uman. Nu cunoaștem nivelurile metabolice care există. Deși am lucrat ca terapeut timp de 20 de ani, nu am mai văzut un astfel de caz până acum”, a declarat Tatyana Katilova, medic-șef adjunct la spitalul raional din Vinița.

Pensionara este convinsă că soțul său a salvat-o din ghearele morții. Ea susține că acesta era diacon, a cântat toată viața în biserică și, cel mai probabil, rugăciunile lui au ajutat-o. Mai mult, Xenia Diduh, fostă asistentă medicală, a vorbit și despre experiența ei și a spus că a văzut Raiul și l-a auzit pe tatăl ei decedat cum o striga.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb în jurul meu. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia.

Între timp, autoritățile au emis un ordin să anuleze certificatul de deces al femeii, iar în satul său de baștină, Strijevka, vecinul femeii, Nikolai, i-a astupat groapa săpată în cimitir. El este sigur că acesta este un semn bun și Xenia Diduh va trăi încă mulți ani de-acum încolo.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări