O idee genială pentru a purta de mai multe ori rochia de mireasă

O idee genială pentru a purta de mai multe ori rochia de mireasă

Rochia de mireasă este probabil cea mai importantă rochie pe care o femeie o va purta în viața ei. Majoritatea femeilor o poartă doar o singură dată, însă acest cuplu a găsit o modalitate excelentă pentru a profita la maxim de aceasta.

Zoe și Nick Aust, un cuplu din New Jersey, SUA, s-au căsătorit în decembrie 2017, iar la începutul anului 2018 au plecat într-o nesfârșită lună de miere. Au vizitat peste 33 de țări și s-au fotografiat în locuri inedite, îmbrăcați în ținutele de miri. Astfel, cei doi și-au extins atât „petrecerea”, cât și albumul fotografiilor de nuntă.

Timp de 2 ani, înainte de a pune în aplicare acest plan, Zoe și Nick au fost nevoiți să muncească mai mult pentru a face economii, iar la o lună după nuntă s-au hotărât să înceapă această călătorie. Au avut pe lista de vizitat mai multe de 33 de țări, iar Nick a petrecut ore în șir pentru a găsi cele mai bune opțiuni de zbor și pentru a planifica fiecare destinație în parte.

Zoe a îmbrăcat rochia de mireasă peste tot, de la Muntele Everest în Seychellee și Deșertul Iudeei, Barcelona, Indonezia, în Cape Town, Africa de Sud sau la Marele Zid Chinezesc.

Pentru a vedea toate locurile în care s-au fotografiat cei doi, urmărește contul lor de Instagram. Sursa

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări