O tânără, mamă a doi copii, are nevoie URGENT de ajutorul nostru!

O tânără, mamă a doi copii, are nevoie URGENT de ajutorul nostru!

Lucrurile grave se spun simplu. La începutui acestui an Anișoara Rusu, una din cele mai blânde și calde ființe existente, mamă a doi copii cu vârste de patru, respectiv şapte ani, a descoperit că suferă de Limfom non-Hodgkin şi trebuie să urmeze un tratament costisitor în străinătate. Toată fericirea, emoțiile și împlinirea i s-au năruit, dar a decis să nu se lase învinsă de boală, să lupte și să spere că va reuși să se vindece.

anisoara2

Tratamentul nu va fi unul ușor dar, din păcate, este foarte costisitor și va implica foarte multe resurse financiare.

Momentan, Anișoara se află internată la clinica Polisano din Sibiu, acolo unde a început ședințele de radioterapie. Ea trebuie să urmeze minimum șase astfel de cure.

Anișoara a consultat deja cel mai bun medic hematolog-oncolog de la Viena și urmează să înceapă, în Austria, ședințele de chimioterapie.

“Prognozele sunt bune și pot să scap totalmente de boală în 6-10 luni. Problema e că dacă încep să fac chimioterapie nu am voie să o întrerup. A fost o încercare şi toate încercările se trec dacă ai credință. Trebuie să merg mai departe și am speranţa că voi primi sprijinul necesar şi îmi voi putea creşte copiii”, ne-a declarat Anișoara.

anisoara

Costurile tratamentului se ridică la 40.000 de euro, o sumă ce depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei, iar singura soluţie rămâne generozitatea semenilor care îi pot veni în ajutor.

În acest sens a fost deschis un cont de donații online pe platforma www.guvern24.md. Până acum, s-au strâns circa 2.300 de euro, dar, întrucât fondurile sunt insuficiente, invităm oamenii cu suflet mare să o ajute pe tânăra mamă.

Așadar, orice ajutor, cât de mic, poate contribui semnificativ la îmbunătățirea stării ei de sănătate.

anisoara1

Târg caritabil în susținerea Anișoarei 

Precizăm că cei care vor să doneze bani pentru Anișoara Rusu o pot face și în cadrul Târgului caritabil “Vintage Bazaar”, acolo unde va fi amplasată o boxă în acest sens.

Targul își va deschide porțile duminică, pe 2 aprilie 2017, la restaurantul “Moldoviţa”, în str. Vasile Alecsandri, nr. 78, Chișinău, începând cu ora 10.00!

targ

Amatorii de lucruri frumoase și prețuri mici sunt așteptați la Târgul de haine și accesorii în scop caritabil! Intrarea este liberă.

Text: Alina MATEI

Recomandări