Orlando Bloom vorbește despre cum reușește să mențină o relație la distanță cu Katy Perry

Orlando Bloom vorbește despre cum reușește să mențină o relație la distanță cu Katy Perry

Orlando Bloom a vorbit recent despre fundația puternică pe care a construit-o alături de Katy Perry și cum reușesc să păstreze o relație la distanță.

Pentru Orlando Bloom și Katy Perry, distanța nu reprezintă un obstacol, ci le întărește și mai mult legătura. Deși Orlando își petrece majoritatea timpului în Republica Cehă, filmând pentru serialul Carnival Row, produs de Amazon Prime Video, iar Katy călătorește în întreaga lume pentru diverse proiecte, relația lor pare să fie din ce în ce mai apropiată.

„Face parte din job, nu-i așa? Trebuie să construiți bazele împreună, să creați sentimentul de încredere și siguranță pentru a putea petrece timp despărțiți și să faceți ceea ce aveți nevoie și să vă simțiți conectați cu acea persoană, pentru a putea începe o călătorie împreună”, a declarat actorul în vârstă de 42 de ani pentru People.

Întrebat dacă el și Katy, în vârstă de 34 de ani, au început pregătirile pentru nuntă, Bloom a răspuns: „Doar în sensul că lucrăm la construirea unei baze foarte puternice pentru relația noastră”.

În timpul unui interviu la The Kyle & Jackie O Show la începutul acestei luni, Katy Perry a făcut o declarație asemănătoare, precizând că nu se grăbesc cu organizarea nunții: „Cred că ne descurcăm foarte bine, și lucrăm din greu pentru a stabili o bază frumoasă a relației, înainte să construim o casă”.

Potrivit revistei People, Katy Perry, în vârstă de 34 de ani, și Orlando Bloom, de 42 de ani, se vor căsători la finalul acestui an. Cei doi s-au logodit anul acesta de Valentine’s Day și au decis că își doresc o nuntă mică, doar cu prietenii apropiați și familia.

„Au apelat la o persoană specializată în organizarea de nunți pentru a finaliza toate detaliile cu privire la ceremonie. Katy se ocupă mai atent, însă și Orlando este implicat în organizarea ceremoniei”, a declarat o sursă pentru People. 

„Nu se stresează foarte mult cu privire la nuntă. Va fi o petrecere distractivă cu familia și cei mai buni prieteni ai lor”, a mai declarat și un prieten al actorului. Sursa

Recomandări