Pantofi cu pedichiură, noul trend de la Celine

Pantofi cu pedichiură, noul trend de la Celine

Casa de modă Celine aduce pentru sezonul primpvară/vară 2013 multă culoare şi modele de pantofi ieşite din comun. Colecţia este compusă din trench-uri colorate, pantaloni largi şi lungi, din materiale vaporoase şi rochii din satin cu decolteuri adânci în formă de V.
Pantofii Celine sunt confecţionaţi din blană de nurcă, în culori îndrăzneţe precum galben, lila sau vermillon.

celine-2013

Celine-furry-shoes-Spring-Summer-2013-show-Paris-Fashion-Week

celine-spring-summer-2013

Furry-Shoes-Celine

furry-shoes-Paris-Fashion-Week-celine

pantofi

Din colecţie fac parte sandale şi pantofi cu toc sau cu talpă joasă, însă, de departe, piesă interesantă a colecţiei au fost o pereche de pantofi de culoarea pielii, cu degete pictate cu ojă, care dau impresia că pantoful este complet transparent.

celine-shoes-Spring-Summer-2013

Colecţia a stârnit deja o serie de reacţii, cum era şi de aşteptat. The New York Times a scris despre noul trend: "Cred că  designerul nu a simţit nevoia să se îmbrace. Serios, cine nu ar fi tentat să se plictisească uitându-se la toate creaţiile din satin? Cine nu ar vrea să poarte papuci îmblăniţi toată ziua?"

Style.com a avut, însă, un comentariu pozitiv la adresa colecţiei: “Pantofii au fost cheia colecţiei: blănoşi, pufoşi. Au reuşit să distrugă sobrietatea colecţiilor în alb şi negru. Deşi majoritatea au fost pantofi cu talpă joasă, s-au remarcat şi câţiva pantofi stiletto”.

Ce spui? Ai purta astfel de pantofi?

Text: Sabina Nicolaev
Foto: stylebistro.com

Recomandări